|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 10:33 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Oпределено е ТВЪРДЕ малко 26 епизода за такава епопея, каквато го направиха и очаквах да бъде от началото >.> Хареса ми историята, но не ми хареса начина, по който героите се развиват - а именно чрез надрастване и осъзнаване когато вече е твърде късно. Супер ме е яд за пича с арфата Беше ми нещо като любим герой в анимето... и все пак УСПЯ да победи съдбата си! Надявам се някой дракон да го е спасил :С Кефи ме идеята и за 12те бели сили, които също търсят своя Бог и не могат да го намерят, ставайки господари на мизерния всъщност свят... Искрено се надявам обаче, да стане както би трябвало и се очаква - да елиминират единствено ЕДИН от останалите 12. Тоя който в последно време се гаври с хората от техните редици. Другите - в следващи сезони - със следващи герои - в следващи ЕПОХИ Примерно TtT2: Aluminium Age илии нещо такова... и до наши дни да опрат
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 11:11 am |
|
bobodobo89 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Да го направят като Дързост и красота Не , анимето наистина е много яко и някак ми се струва че прекалено забързано се развиват събитията ... можеше поне 50-тина епизода да го направят ... Или пък като Покемон - 13 сезона Ще гледаме в 13-ти сезон как Арун увива и последния от Белите духове със джедайски меч , яхнал реактивен скайтборд на покрива на 10000 етажна сграда
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 5:36 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
БРАВА. Направиха го както трябва. Само 1 от 12тте умре, другите не биха посмели скоро да се гаврят с хората, а и едва ли са слизали надолу, че да видят изобщо какво се случва с тях. ПИЧА С АРФАТА Е ДЖИИВВВ Супер!! Все пак драконите са го спасили, което си беше очаквано, но все пак бая измряха... Електрум чудовището твърде лесно го победиха, ползвайки заклинание от книгата на създателите му, ама нямам против. По-добре, отколкото да го режат 5 епизода подред. Абе типично РПГ аниме, мн доволно ^^ Особено с появата на драконите ^^ А на Артур ГРАМ не му тичаше тая корона... ;0 И арчерката и мечоноската не се набараха официално :С Абе въобще- Чакам Алуминиум Ейдж или Down of Iron Age
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 9:39 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Абе като знам в играта кво става просто не виждам как може да се направи романтична помия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 1:28 am |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Тъкмо го свърших.
Да започна първо с добрите впечатления. Реално погледната, история имаше. Имаше и интересни персонажи, но до там и свършиха нещата.
За протокола - не съм играл играта и оценявам единствено по това, което съм видял в анимето.
Какво видяхме ОТНОВО - силно разводнени герои, умопомрачително глупави заключения и "хумор". Действията толкова безсмислено се развиваха, че наистина имах чувството, че гледам някоя сапунка.
Да, историята имаше много добър замисъл, но представянето й не можеше да бъде по-отвратително.
Ще го сбия в един цитат. "Ако го хвърля в канала, ще трябва на ВиК да се извинявам за помията, която ще получат."
Лично мнение 5/10.
PS: Лично мнение. Това, че на мен не ми е харесало, не означава, че същото ще важи и за вас.
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 11:52 am |
hikuk |
|
|
|
Е кво очакваш правено е по hentai игра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 5:03 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Ем нз, но просто самите диалози бяха под всякаква критика. Едно е да са в игра, друго е да са в Аниме. Ако не могат да правят разлика м/у това, то да не правят такива неща. hikuk написа: Напълно те подкрепям трябваше hentai да го направят. Така пропуснаха доста неща от играта Мхм, ако беше хентай, всички щяха да се израдват.
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Пон Ное 23, 2009 5:10 pm |
hikuk |
|
|
|
Напълно те подкрепям трябваше hentai да го направят. Така пропуснаха доста неща от играта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) Публикувано на: Сря Ное 25, 2009 8:21 pm |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Дропнах го някъде на 7 епизод. Поначало не е моя тип аниме, а и ми беше изключително... тъпо. Дори не помня много... Само знам, че мой приятел, който му се кефеше, с течение на епизодите дори по-лоша оценка му даде. Не виждам смисъл да го продължавам при това положение ^^
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|