Иначе - 5ти епизод е , просто как искам да наспойля, убийствено добро развитие... Но все пак сюжетът е по новела, тъй че може да се наспойлите и сами от вики... don't!
//Btw, Хачикужи е Кагами от Лъки Стар, ама чак като го прочетох ме удари в главата. Имаме си и Зетсубоу Сенсей, и Чива Сайто, която мачка като Сенджогахара. <3 ЕДИТ: също така с музиката се занимава един пич, който е работил по Лъки Стари и Меланхолията на Харухи... епично.
Също така - мини подарък:
Ще пиша повече като излезе съб. ЕДИТ: А, да в 2ch за анимето има вече над 43'000 поста.
По стара традиция началото на епизод номер 5 беше съпроводено с много натисквание на бутона space . Ениуей мистерията "Hachikuji" е разгадана, а Арарара~ги-сан най-сетне се уреди, какво повече да желае човек от епизода.
Така се бях унесъл, че не разбрах кога дойдоха надписите...
Епизодът беше great... Въобще не очаквах, че Mayoi ще се окаже призрак... (Сега като са я повишили в странстващ призрак дали Hitagi ще може да я вижда?... )
Hitagi направи това, което Koizumi караше Kyon да направи... После много се смях като Mayoi каза: "Omedetou gozaimasu"...
Edit:
Morridin написа:
Също така - мини подарък:
Мерсиско...
Последна промяна krumisimo на Пон Авг 03, 2009 11:16 am, променена общо 1 път
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009}
Публикувано на: Пон Авг 03, 2009 12:16 am
Morri D'in
Masaka?!
Като излезе още, ще качвам още. На 12ти август излиза и сингъла. Най-добрият еднинг на аниме от тази година (не че гледам други )...
Сенджоугахара естествено си сподели чувствата по най-рандом възмонжия начин (и да, аз също мразя, когато главните герои се моткат до края на сериала, за да тръгнат заедно). Omedetou goizaimasu.
И накрая "Senjougahara tore!" 蕩れ <3 //Арарараги-кун направи препратка от 3ти епизод, когато тя каза, че tore ще е moe-то на следващото поколение...
И като цяло - малки детайли от трети стават по-ясни, например тя помоли Арараги-кун да и прочете адреса и да го държи в себе си - "I don't want to touch anything you've touched" xD (тя не го виждаше) и т.н. И въобще цялата свалка от еп. 3. Явно ще се гледа и на DVD-Rip...
Мерсии x2 xD тръгнах да си правя профил от ендинга обаче нещо не можах да снимам точни frame-ове, та утре ще довършвам : )
Ontopic: Много яко! Винаги съм смятал, че ще успея поне да... се досетя, че даден персонаж се вижда и чува само и единствено от друг персонаж. Е тука хич не ми мина през ума >.< Пък даже и да ми беше минало - Hanekawa щеше да свали тия подозрения. Много ме зарадва като разкриха цялата история : ) И обяснението как Senjou се е правила през цялото време... По демоните, по принцип дори моментите с лолинизирани персонажи не са ми по вкуса, а тука пак ми се струва много якооу. I want moar.
Май щях да казвам и още нещо, ама... ако се сетя ще едитвам : D
Публикувано на: Пон Авг 03, 2009 3:33 am
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
хахах тази Хитаги ме разби ~ като го посочи така най-малкото което очаквах беше да каже това а после какви изненадани физиономии пусна Арараги xD и за капак това лоли ме довърши ... сега ми стана още по интересно да видя какво ще стане с тези двамцата от тук натаък btw: Thx Morridin за мини подаръка и 君の知らない物語 <3 ^^
Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 1:46 pm
erejnion
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
@Morridin BD rip, моля сега, да си имаме уважението под 1080п няма да им простя!
иначе моята реакция беше като вашата. страхотен епизод, толкова колкото и предишните 4 Канаан, Баскуош, уотевър мога да пропусна да гледам веднага след като са излязли, но Бакемоногатари неее.
@bobodobo89 шпацията? абе направо стрелката надясно истината е кадър по кадър
Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 4:16 pm
bobodobo89
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
не обаче много ми е интересно тея японци как успяват това да го прочетат толкова бързо , аз и на български да беше пак нямаше да го разчета за части от секундата за които дават всеки фрейм
Кой е казал, че успяват да го прочетат Повечето такива неща, които се появяват за част от секундатата или в бекграунда са без особено значение. Пети епизод беше максимален кеф за мен. Особено момента с 'I love you <3'
Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 4:25 pm
bobodobo89
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
Тегля си аз raw-a и... тази седмица нов епизод - nai.
Има bakemonogatari supesharu... или иначе казано - recap за всички, които не са гледали до сега, за да се зарибят...
Тъй че - който иска да си припомня и да гледа (всички луди кадри до сега на 1 място), да действа, аз съм гледал еп-овете по няколко пъти и без това (това не ми се е случвало от първия сезон на SHnY насам), тъй че ще пасувам... май.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения