|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 11:10 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Беше арно и дълго, нооо малко прекалиха, даже не малко. На места направо да ти се догади от лийтнес идеи. Поне в моите очи се получи едно огромно претоварване. малък гаден Широ рипоф, голям гаден Неро Каос рипоф, жалко извинение за педофил с цилиндър. Май аз съм си леко виновен да го гледам след като изгледах 2 филма на Ким КиДук. не мисля, че му се насладих достатъчно, защото бях в мууд да мисля прекалено много. Много контрастира с останалите части, разваля баланса. Бойната хореография на Шики беше ужасна ... в другите беше някакси по стилно, сега се мяташе като някаква нинджа. Купчината сено беше прекалено голяма, иглите бяха много малко. Моите фаворити са 2-ри и 4-ти филм. Не ме разбирайте погрешно, умрях си от кеф, но останах с леко странен вкус в устата.
|
|
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) Публикувано на: Чет Фев 12, 2009 10:52 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Не е ничие продължение и хубаво ще направиш да го гледаш x)
|
|
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) Публикувано на: Чет Фев 12, 2009 11:59 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
спокойно всички епизоди са объркани .. и ще се объркваш повечко след всеки еп но не е трудно да си ги наредиш по ред както са
|
|
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 4:39 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Шестият беше с малко по-различна атмосфера от предишните(особено от Paradox Spiral). Музиката перфектна както винаги, просто ме изпълва Може би този беше най-безинтересния от досега излезлите филми, но не може да се каже, че е слаб. Пък накрая си беше доста яко и се зарибих супер за следващия филм
|
|
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) Публикувано на: Сря Авг 05, 2009 6:55 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
brother complex - oh, how wonderful и като налегна Шики, за да взема ножа, много и се израдвах XD накрая беше мнооооого болно =| да излиза по бързо, че откога искам да ги изгледам всичките наведнъж да ми се върже историята XD
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) Публикувано на: Нед Авг 09, 2009 12:39 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
шестия филм ме израдва най-много след финалните надписи а-ра-я, а-ра-я дали ще го видим в 7-ми
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|