|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Съб Май 16, 2009 3:05 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Тъъъъъ айде градски и тука шсе събираме ~ Стана ми супер гузно за аниплея, че имало Заралии а аджеба не се знаем ~ сооооу~ тука феновете, /дето не пишат в тоя форум / решихме се съберем се видим на по бира :> За сяя идеята е пейка парти на Алековия кът, а събирането ще е другата неделя в 19:00 на паметника на метрополита при жабките. ;3 Ако имате по-добри идеи казвайте, шсе обсъдят ;3 толкова много време мина от последните събирания тука че чак ми се плаче ~updated.
Последна промяна Sango-chan на Сря Май 20, 2009 9:23 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Съб Май 16, 2009 6:15 pm |
|
Line |
|
|
|
SATSUGAI написа: Ей и аз съм зарибен да се запозная с тебе и ако искаш ми кажи обиколката на бюста си Стискам палци да се получи нещо между вас двамата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Съб Май 16, 2009 9:08 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
SATSUGAI написа: Ей и аз съм зарибен да се запозная с тебе и ако искаш ми кажи обиколката на бюста си ... Не шегувам се Хъхххх ..НО ако искаш кажи ми де .. а шамари? SATSUGAI написа: Та за аниме срещата аз ще дойда на шаха ако няма никой навит , ще идем да се черпим с умрели пилета в мола Ако ше черпиш перфе, BUCKETS FOR EVERYONE XD още ена причина се дойде
|
|
|
Заглавие: Re: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Съб Май 16, 2009 10:48 pm |
|
BenJi-xD |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 25, 2009 11:30 pm Мнения: 70 Местоположение: Стара Загора
|
Аз съм от Ст.З и бях на аниплея. Бях с няква щръкнала косичка и ми беше яко ! Aз съм навитак за тая среща, там съм !!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Нед Май 17, 2009 12:38 am |
|
Sango-chan |
|
|
|
BenJi-xD написа: Аз съм от Ст.З и бях на аниплея. Бях с няква щръкнала косичка и ми беше яко ! Aз съм навитак за тая среща, там съм !! нз...аз в последствие като си тръгвах разбрах че имало хора оттука ""''''' ' '' ' ' anyway hope to see u there ^u^ @Бийсте: не вярвам на хора без бъбреци.
|
|
|
Заглавие: Re: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Нед Май 17, 2009 1:09 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Не, тогава е 3some.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Старозагорски Аниме & Манга Срещи Публикувано на: Сря Май 20, 2009 9:22 am |
|
Sango-chan |
|
|
|
гггаааааайз~~~ смяна на мястото за събиране....в 19:00 на паметника на метрополита на жабките!щото чак ся се сетих /с чужда помощ xD/ че по тва време в цялата градска ше е фраш от абитуиенти...не вярвам на срещата да дойде някой с костюм де ама все пак just to let u kno` ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|