|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 3:29 pm |
krumisimo |
|
|
|
Мисля, че и аз прочетох главата от същото място, но още вчера следобяда... Добър чаптър...Суперменът взе нещата в свои ръце... - Elder, can you dismantle it? - Well, in my own way.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 1:36 pm |
Hajutze |
|
|
|
Де да знае човек ... може да искат да се свърши и с тая арка за да не им се наложи да правят филъри примерно ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 8:43 pm |
krumisimo |
|
|
|
Ма през цялото време не си даваше много зор... Можеше да е бил Диего още преди 3-4 глави... Обаче Elder като запокити бомбата към небето, това ми заприлича все едно Гоку е изстрелял някоя камехамеха...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 10:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
да бе и къде го пише, в някой форум?
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 10:41 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Щом и в 4те съвпада информацията за слух, значи 100% са копирали един от друг. В нито един по-голям сайт за аниме новини, не се споменава нещо. Така беше и с DGM, че продължавало след 1 месец пауза, някакъв дето работел в студиото го бил казал на някой приятел той го казал на админа на фенсайта... И такива ти ми глупости и това го имаше в няколко форума. Такаче шанса това да е вярно е под 1% edit: Амм, може и да е вярно като се замисла и да е 2рия сезон, но този на FUNimation , който в действителност ще излиза някъде след толкова време . Да уточна, FUNimation разделят на сезони по-дългите анимета :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 11:40 pm |
krumisimo |
|
|
|
Да, наистина става въпрос за втория сезон на FUNanimation... 50-те епизода на HSDK са ги разделили на 2 сезона - първият е 26 епизода, а вторият ще е 24... А иначе чаптъра беше добър... Някой забеляза ли, че мастерката на Чикаге като, че ли хипнотизира Кеничи... Очите му бяха "празни" когато тя започна да му говори... Или може би просто е изгубил ума и дума при срещата си с най-голямата гръдна обиколка в цялата манга...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Сря Апр 29, 2009 12:22 am |
krumisimo |
|
|
|
"Touchimaru you are the most wonderful rodent in the world!!!" Това беше страшно добро... (Особено последната страница... )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|