|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 6:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 11:52 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Хахаха.Мдам,наистина беше тъпо,че не се качиха,но човек подложен на такъв стрес в такъв момент в повечето случаи не разсъждава логично.
Относно изруда в началото - онзи якудзата,дето я беше награбил и Като я спаси.
И да,всички мрат,съживяват се в мангата и т.н.,доколкото разбрах,а и някакви вампири се появяват...
Имайте предвид,че за да е достатъчно продължително анимето,задължително е трябвало да бъде спряно,за да изчака мангата да го догони и да има история да анимират.
Иначе с този край пак може да се направи продължение,само че на мен не би ми харесало чак толкова.Тъжният край внаги е по-въздействащ.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 4:44 pm |
kastro |
|
 |
|
Неразбрах само
как Като се съживи слеткато беше умрял ?
или само аз сам пропуснал нещо ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 5:03 pm |
 |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Много добро аниме ,но е на светлинни години от мангата.
kastro написа: Неразбрах само как Като се съживи слеткато беше умрял ? или само аз сам пропуснал нещо ?
Топката може да те съживява.Все пак идеята е ,че ти вече си мъртъв когато пристигаш в стаята ,а топката просто ти е направила дубликат с който си прави каквото си иска.
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
 Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 1:27 pm |
 |
kcekce |
|
 |
|
Не съм я чела мангата, ама се радвам, че в анимето не са стигнали до такава простотия като непрекъснато съживяващи се герои и разни ми ти притурки за задържане на вниманието като вампири:)
Иначе анимето е перфектно издържано в идеен аспект и ми е в топ 5:) Оценка - 9.00 от 10, смъквам една точка САМО заради голямото пуцане и наблягането на бойните сцени, които придават по-геймърски вид на анимето и прикриват дълбокия му смисъл. Ама карай, да има и за лапетата да се радват на пуцане и кървища
Впрочем, Като не се "съживи", оказа се, че е още жив накрая, даже показаха в близък план как си мръдна пръстите
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 10:02 pm |
evil demon2 |
|
 |
|
Супер е анимето, аз съм доста зарибен и мангата си я чета, въпреки, че са главите вървят много бозливо и бавно, нарутостайл. И бтв, може ли да ми кажете още такива blood/gore/violence анимета, но като изключите:
elfen lied, ninja scroll(+филма), higurashi no naku koro ni и kai, full metal panic, Evangelion(всичко). То не, че в fmp и eva-та има много кръв, но все пак се стрелят в главите тук там, ама насилието е доста. Ае моля ви, защото на мен само тези анимета са ми интересни ;/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Gantz anime : discussion  Публикувано на: Нед Май 03, 2009 2:27 pm |
 |
Prophian |
|
 |
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
Ех ,този телешки възторг.. какво ли не прави ,шегата на страна - анимето струваше ,можеше да мине и без секс сцените ,дето бяха ..жалки и смешни ,ОСТ-то на моменти никакво го нямаше ,геройте дразнеха със слабото си развитие ..но все пак анимето те грабва с нещо ,какво е то - преценете сами .Можеше да има доста по-добра реализация , но и това което е показано си струва 8.4/10 .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Gantz anime : discussion  Публикувано на: Нед Май 03, 2009 2:43 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Чети мангата

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|