|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 4:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 18, 2008 7:29 pm |
 |
bloodhunterr |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
следващият път Tako-head action  a котенцето му е тооолкооова сладко  Спанер е изрод  ...и чиби-моската не спира да ме радва  а това с тези автомонтьорки костюми някакъв фенсървис ли трябва да е?  много смях...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Kateikyoushi Hitman Reborn! ~ (есен 2006)  Публикувано на: Нед Апр 12, 2009 5:31 pm |
 |
PartyMonster |
|
 |
|
Тамън почнах да негодувам, че няма нов оп и то зеха , че го пуснаха  Не е зле. Отново е пълен със спойл  Песента също е приятна , но не е нищо уникално...мдам..Искаме повече Тсуна в действие!!! Едит: новия ендинг обаче ми е малко лигав и йейй!! малък Хибари! :3 Edit2: Адски много ме дразни тоя "преговор" в началото на всеки еп..Супер досадно е. То половината епизод минава в припомняне.
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Kateikyoushi Hitman Reborn! ~ (есен 2006)  Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 8:09 pm |
 |
SSJ Kisoso |
|
 |
|
@SHADOWSONG, Цели арки филъри няма, ако това питаш  само по няколко епизоди (всъщност бяха доста преди и след Varia ark-a, но само дадат време на мангата да се поразвие), а като цяло няма какво да се измени от мангата, каму ли цезури да правят ^^'' едит: говоря за последните серии, те в началото вместо куршум правят светлинка, но не е болка за умиране  edit: аз датите не гледам, човек
Последна промяна SSJ Kisoso на Вто Окт 06, 2009 12:05 am, променена общо 1 път

Because people with an avatar have more authority.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Kateikyoushi Hitman Reborn! (есен 2006)  Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 9:20 pm |
 |
mikami94 |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 17, 2009 12:05 am Мнения: 59 Местоположение: Burgas
|
Еее, защо толкова малко фенове...? КХР е велика манга, а анимето не е чак толкоз зле като си почнал първо с него...  Все пак е на... 8мо? място в OneManga. За анимето не знам, но все пак по-малки деца също го зяпат и трябва цензура. Като това Тсуна да го удря "светлинка", Гокудера да не пуши и фитилите на динамита му да са с "автоматично запалване" (батъл реди фюзез  ) С тая цензура обаче Мукуро прилича на педофил... "Искам да "обладя" Тсуна"  В смисъл да превземе тялото му, да, естествено че разбрахме, Артланд, ние друго не сме си помисляли... това 4-годишната ми сестра го забеляза...

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|