Нямам специално любим, но ако трябва да избирам - Хиро Машима. Немога да избера мангака, който има една манга зад гърба си (+ макс някой друг oneshot), като любим автор. Иначе става любима манга, не мангака. Гледам да има поне 3 заглавия които са ми харесали, че иначе има много мангаки които с първата си манга правят хит, и следващите са доста скучни.
Имат доволно количество манги зад гърба си, макар от тези на Машима май никоя да не съм изчела напълно до край по една или друга причина. Нешата им ми харесват адски много, особено на Каори, която прави идеалната комбинация между арт, история и черен хумор.
Komi Naoshi, наскоро му изчетох всичко, което се намира в нета. Предимно уаншотове и кратки манги, но изключително приятни като арт и история. Даже зарибяващи. Но предвид психическите щети, които ми нанесе с неговите изпълнения и нежелание да направи нещо повече от 25 чапа няма да го нарека любим.
А О!Грейт. огромна почитателка съм му на нещата, но само откъм рисунък, който заедно с този на Каори определено ми е любим. Уникално талантлив и детайлен. Но пак...Ако история имаше...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие: Re: Любим манга автор
Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 2:26 am
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
Ike Reibun, Hideo Yamamoto, Junji Ito, Kisaragi Hirotaka... без определен ред. Щеше ми се Hyung Min-Woo да има още нещо другичко публикувано, ама на, нЕма, за това и ще стои извън листата. xD
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: Любим манга автор
Публикувано на: Вто Яну 26, 2010 1:58 am
DiaDora
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения