Ахахаах на края в басейна беше епично Много откачено аниме, повечето разговори бяха абсолютно рандъм безмислици XD Жалко само, че към края на обръщаха толкова внимание на Марийчо Q.Q~
_________________ [Forever n ever~]
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009)
Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 9:06 pm
elyon
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
Да, и аз много съжалявам за него T_T Горкия, в последните 1-2 серии никакъв го нямаше Продължение сигурно ще направят (надявам се), ама мангата му продължава да е онгоинг, тъй че може и да не е много скоро Ама опънинга къртеше мивки
най-накрая го довърших и да си призная ми беше станало скучно накрая първите епове ме израдваха и ми бяха забавни,ама псоледните само чаках да свърши най-много ми хареса Мария като персонаж,а Канако вече прекаляваше накрая xD и като че ли очаквах повече, но пак става : )
Публикувано на: Пон Юни 08, 2009 12:16 pm
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
тва е най-бозавото аниме което съм гледал/виждал през целия ми живот....учат в някво католическо училище ли там незнам как се нарича дропнах го след 1-вия епизод дори не го и доизгледах...просто само от тва училище ми се гади а и на тва отгоре има някъв гей коит учи там и се праи на момиче абе напрао супер гадно напрао ми се повръща
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 43 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения