|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 11:37 pm |
|
fireyoh |
|
|
|
Darkstalker написа: Просто ми е ... м... интересно, но едва ли ... поне последния път бяхте ли на сладкарница? Не знам.. трябваше ли да сме на сладкарница?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 7:50 pm |
|
Coup de Grâce |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 03, 2009 8:01 am Мнения: 1585 Местоположение: Варна
|
Hello, Бих искал да дойда някой път на срещите ви. skype:disas7er2 Call me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 11:26 am |
|
PCgamer |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 9:59 pm Мнения: 971 Местоположение: Monokuro Sekai
|
Reindgar написа: Еми нямаш никакви проблеми срещите ни са Петак 19:30 на КФС(Козирката) ако искаш допълнителна информация ми се обади в скаип atsushihayami Ти жив ли си ве
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 5:53 pm |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
PCgamer написа: Reindgar написа: Еми нямаш никакви проблеми срещите ни са Петак 19:30 на КФС(Козирката) ако искаш допълнителна информация ми се обади в скаип atsushihayami Ти жив ли си ве мърдам още едвам едвам трябва взема да ти пиша в скаипа тая вечер като се върна да се чуем
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 3:47 am |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
.:NoRoImUsHa:. написа: Хаха вие още ли пишете тука адски рядко,имаме си наш форум за тая цел да няма много излишен спам а що се отнася до тази тема просто от време на врем постваме да покажем че все още сме живи и мърдаме
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|