Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 1:46 am 
Аватар
Модератор

А според мен това е просто "пот" , в неговия случай потта му е отрова. Тя топлината не понася на никой който е на него ниво. И това което каза Саян е доста вероятно. Най-малкото Ханибал може да е доста силен, но поради факта, че не може да докосне Магелан, го спира да превземе поста :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:07 pm 
Аватар

По всичко личеше, че Магелан е логия, но след като Лъфи го ошамари ме съмнява теорията, че шефа на затвора има способност като Курохиге или пък че Лъфи има някакъв имунитет. И Mr. 3 на моменти има логияподобни способности, но не е :roll: . Да видим, остава по-малко от седмица :wink: .

И на мен ми се иска Ханябал (май така му беше името) да се окаже някаква машина. Това би било напълно в стила на Ода :baby: :wow: .

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:13 pm 
Аватар

thewizards написа:
Zenith написа:
А аз не мисля, че се топи.

http://www.onemanga.com/One_Piece/534/02/ Виж как изглежда и какво казва. Според мен топлината изобщо не му понася.

По тая логика и Лъфи се поти. Жега му е, сто пъти се каза, че там е плюс милион градуса. Аз на 25 имам усещането, че съм от захар, кво оставя за по-високи температури.

Ханибал е просто амбициозен мегаломан.

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:29 pm 
Аватар

Хммм Лъфи нали е гума... а кое изолира добре от токсични материали ..гумата.Според мен може да го удря защото му е естествен враг.Както при битката с Енел .Никои неможеше да го пипне ама Лъфи му наля канчето набързо. :)

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:36 pm 
Аватар

Магелана е парамеция уе, ако беше логия нямаше да ползва Веном роад-а така - да се пъха вътре без да си сменя формата
освен това досега логиите май са все елементали - а пойзъна е статус атака, а не елементал :P
баси, на небето изскочиха с англески крилца, а в импела са с някакви демонски (освен ако не са фалшиви като рогата на Магелан) :lol:

а бтв за дрехите - нали Марагарет му даде на Луфи нови дрешки, ушити по подобие на старите - тях пък щото ги изгориха заедно с остатъците от гъбите

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:37 pm 
Аватар

Akuma-kun написа:
Хммм Лъфи нали е гума... а кое изолира добре от токсични материали ..гумата.Според мен може да го удря защото му е естествен враг.Както при битката с Енел .Никои неможеше да го пипне ама Лъфи му наля канчето набързо. :)

В това няма никаква истина, токсичността се изолира най-добре с олово :D а не с гума. Гумата е органично съединение и всякакви киселини и такива съединения и влияят, опитай да сложиш някакъв разтворител върху гума и ще видиш какво ще стане. А за Енел, гумата е диелектрик и затова електричеството не й въздейства.

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:51 pm 
Аватар

thewizards написа:
Akuma-kun написа:

В това няма никаква истина, токсичността се изолира най-добре с олово :D а не с гума. Гумата е органично съединение и всякакви киселини и такива съединения и влияят, опитай да сложиш някакъв разтворител върху гума и ще видиш какво ще стане. А за Енел, гумата е диелектрик и затова електричеството не й въздейства.

прав си..тои лъфи е естесвена гума..няма химични примеси за устоичивост :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 6:55 pm 
Аватар

Абе вие си нямате и ни най-малка представа от химия А? Стъклото изолира най-добре киселините и основите, гуманата НЕ Е органично съединение, оловото изолира РАДИАЦИЯТА!

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:04 pm 
Аватар

Mr.1 обаче май не се впечатли особенно много от отрвония газ, дали няма някаква завръзка за по-нататък и евентуалното му включване да неутрализира магелана?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 5:29 pm 
Аватар

Хахахахаха, този спор за изолирането на отровата ме изкефи супер много :hotl: :hotl: . Някой ще ми припомни ли какво стана с Лъфи след като Крокодайл го ковна с отровната си кука, че не помня? Това би трябвало да реши спора за отровата.

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 6:36 pm 
Аватар

Nocturno написа:
Хахахахаха, този спор за изолирането на отровата ме изкефи супер много :hotl: :hotl: . Някой ще ми припомни ли какво стана с Лъфи след като Крокодайл го ковна с отровната си кука, че не помня? Това би трябвало да реши спора за отровата.

Беше полумъртъв и ако не беше антидотът който Робин му даде щеше да е мъртъв.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 10:28 pm 
Аватар

Много як чаптър =)) особено накрая Mr2 =))

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:35 pm 
Аватар

Идеята, че Импел-а май ще е трениовчъния остров на Луфи почва все по-логична да ми се струва. Някак след Мория сестрите на Ханкок(които бяха слаби, макар и хаки юзъри) нашия нищо не е направил като хората и все го мажат...Време му е да си покаже силата.

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 9:46 am 
Аватар

Много сте критични :(. Лъфи все пак не е Широхиге - един замах и 20 и кусур кораба да ги отняма. Ако беше така нямаше да е интересно. Щяхме да гледаме една вършачка и толкова. Сигурно ще му се наложи да измисли нещо, за да се измъкне от лайната, в които затъна, но може и някой да помогне :). Не ми стана ясно Мr. 2 победил ли е Ханябал или само го е прецакал по някакъв начин, или пък вицето помага на нашите (последното ми е малко съмнително). Пето ниво явно има, остава да видим кои го дирят там :). Напоследък, обаче главите не ме кефят толкова много, колкото в началото на ИД :( .

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 11:04 am 
Аватар

М нем спомням си поне битката с Крокодила и Енел. Въпреки, че в началото го попребиха Лъфи поне успя да направи нещо, докато срещу адмиралите, а и срещу Магелан и Кума, както и Сентумару той просто беше безполезен. И сам го осъзна. Знам, че не може вечно да побеждава, не го и искам от него, но нека поне да покаже защо заслужава 300 000 000.Просто е супер нелогично да видиш как смазва шичибукай от типа на Мория и после да го гледаш как не може да се напъне на нещо друго освен редви войничета.... :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]