|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Мар 01, 2009 12:47 pm |
krumisimo |
|
|
|
Kidamy най-точно го каза... Колкото повече опашки изникват, толкова повече лисицата започва да придобива завършена форма... Това е скелета на кюби...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 9:05 am |
teglenka |
|
|
|
Още сутринта я захапах ... много добре ... спира дъхът! На мен лично ми хареса ... адско напрежение ... и както се очаква от Лиско ... оле колко кютек има още ... значи няма Тобита няма Саскета ... всичко под мелачката ... освен това има едно нещо което всяка нинджа трябва да знае и да може да прави и ако това е вярно Лисицата ще направи някои лоши работи ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 9:53 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Лисо в действие, тоя шом ще си пуска тайната техника ултимативната, значи няма какво друго да извади. До 2 чаптъра е умрял флашбековете не ги броя.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 11:02 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
забравяш, че е в sage mode, а там има по-голям контрол и е далеч по-силен когато беше с 4.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 11:07 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ама си счупи огърлицата. Ямато не виждам как ще го спре, освен ако не използва нещо ново.. Итачии... Другата новина е, че Хината беше жива преди ония чакра шот,след това не знам А пък Пеин го натупаха малко, не го очаквах. Сега придърпва КМ6 Наруто извън селото, сигурно по-близо до Нагато, за да може да иползва техниката на макс. Следващата седмица главата ще ми е интересна само заради Chibaku Tensei-то.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 12:59 pm |
teglenka |
|
|
|
Значи ... това, че когато беше с 4 опашки не можеше да го контролира, изобщо не означава, че няма да може в 6 ... Мисля си главно заради това, че Наруто си беше казал, че ще разчита на собствените си сили, а не един път след това лисицата се опитва да го обладае и макар и с помощта на Ямато, Наруто си оставаше себе си. За това - може и да успее да се контролира. Както казвам - номер едно непредсказуема нинджа ... а и той още не е разбрал за Какаши ... макар че не мисля че той ще е особено голям допълнителен тригер. Просто гледката с Хината му дойде в повече. По интересното е друго. Според мен Лисицата не може да бъде сийлната пак. Ако Пейн мисли да направи това ще си вземе критикъл фейл. И доколкото си спомням, Наруто когато беше ковнат като пеперуда ... не беше в сейдж мод ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 2:01 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Страхотни чаптъри, последният беше много добър, ох пак една седмица Време е Пейн да се провали тотално и Нагато да гушне маргаритките, а Конан да докладва на Тоби провала Чудно каква ли ще е реакцията, ако спасят Хината, на Наруто унищожиха хубавата огърлица
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 2:46 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Хубав чаптър Браво на бай кишимото Така сега изчисления относно силата на Наруто : В нерелийзната форма утрепа петима от тях , в релийзната форма с 6 опашки ми е чудно каква ще е тази атака на Пейн ,която да го блокира ( да го бие ми звучи лееееко абсурдно ) . Наистина се получава егати и несъответствието ,но това е Наруто все пак ПП това с огърлицата наистина беше.... T^T
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|