|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 8:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Режисьор : Дейвид ФинчърВ ролите : Брад Пит, Кейт Бланшет, Джейсън Флеминг, Тилда Суинтън, Елиас Котеас, Джулия ОрмондЖанр : Мистерия,Романс,ДрамаДържава : САЩ Времетраене : 163 минутиРезюме : Филмът “Странният случай с Бенджамин Бътън” е адаптиран за големия екран по разказа на Франсис Скот Фицджералд. Сюжетът се върти около историята на дете, което по необясними причини се ражда в тяло на старец. Вместо да остарява с течение на времето, той се подмладява. За някои това би представлявало безмерно щастие, но за Бенджамин Бътън в ролята (Брад Пит) се оказва истинско проклятие! На 50-годишна възраст той се влюбва в 30-годишна жена на име Дейзи в ролята (Кейт Бланшет), сблъсквайки се с невъзможността на любов между двама души, които няма да могат да остареят заедно. Последиците от странната романтична афера, която започват влюбените, са смущаващи и необратими...Trailer
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Отличен филм, отдавна не ми се беше случило да загубя представа за времето, да не правя паузи посредата на филма и тн.Убеден съм, че ще ще грабне няколко скари бири ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 9:36 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Super_Beast написа: много ми го хвалят нещо....ще го видим >> Гледай го. ; ) Мани акцентирането на другите глупаци, както и там другите простотии, които ще чуеш около филмът, просто го гледай. :Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 12:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Филма кърти, нема кво да си говорим...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 31, 2009 1:59 am |
Mojito |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Май 02, 2008 2:06 pm Мнения: 116 Местоположение: Xah
|
Филм който наистина да си струва и заслужава внимание. Спокойно може да пуснете по една сълза.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 2:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Това е филм за не един, а няколко оскара. The Curious Case of Benjamin Button = Life itself Краят на филма наистина е много разчувстващ. Брад Пит играе добре, но не е най-добрата му роля според мен. Кейт Бланшет ми хареса, много грациозна, много фина. (както винаги междудругото) Най, ама най ми хареса идеята с колибрито и ![Изображение](http://www.fas.harvard.edu/~dudley/fellows/lit/Infinity/infinity-sign.jpg) Филмът е задължителен. П.С. Не знам защо дават толкова добри филми на Брад Пит, има много по-харизматични актьори от него. EDIT : Много държа да добавя, че филмът се възприема по-скоро на емоционално ниво, отколкото на интелектуално. Не казват нищо ново, но го казват по един различен, много иновативен начин.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 5:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Абе да ви питам, вие като гледате някой филм и ви хареса, свързвате ли го с някоя песен? Запомняте ли го с някоя песен. Ей така, като я чуете и да се сетите за филма. Не е задължително да е от саундтрака на филма. За тоя филм ми е Leann Rimes - Got nothing better to do (Natasha Baccardi remix)
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:The Curious Case of Benjamin Button (2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 11:37 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Да, случвало ми се е, но само на някои филми На този не.И най-близката песен, която бих свързала с него е Somewhere over the rainbow, вероятно защото е пак от филм с Брад Пит в по-ефектна роля Аз пък мисля, че успеха на филма наистина се дължи не неговата игра ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Не за пръв път виждам филм с него, който да си заслужава, а не просто да е прехвален от пищяшки Брадови фенки...на не малко места ми е харесвала точно играта му
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|