|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 4:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22352.jpg) |
Kaelyn |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
1.Любимо аниме и/или манга? В момента xxxHolic и продължението xxxHolic key 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Не бих казала, че имам някакви определени предпочитания. Допада ми стила на CLAMP, въпреки че е малко странен... вероятно точно заради това 3. Предпочитан жанр? Фентъзи, трилър, хорър, cyberpunk, сейнен 4. От кога гледаш аниме/четеш манга?Аниме гледам от около 5 годишна, а манга започнах сериозно да чета преди година -две 5. От къде се зариби по аниме/манга? От телевизията, великият RTL II... 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга?Всяка седмица е различно, зависи... 7. На колко години си? На 20 8. От къде си?София 9. Учиш/работиш какво? Уча масови комуникации 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове?Да 11. Ако да - от къде?Приятели от компанията и колеги от университета 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития?Не, само веднъж съм ходила 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? От приятелка 14. Слушаш ли японска музика?Напоследък да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга?Да, аз и сега давам 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш?Да, но предпочитам да плащам в брой 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Тъй като не знам японски raw отпада... сега гледам предимно фенсуб, но ако можех да избирам бих гледала с профеционални субтитри, в повечето случаи качеството е по -добро 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб?Да, ако знаех японски 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не, определено не са временни 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай?Знам какво е, но не съм гледала 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията?Общо взето да 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази?Случва ми се 23. Имаш ли желание да изучаваш японски?Да 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи?Не само, винаги съм се интересувала от културите на Изтока 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино?Да 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Харесвам манхвата, има интересни истории и много красив арт 27. Имаш ли интерес към японска история и култура?Историята ми е слабост по принцип и винаги ми е било интересно да науча нещо за някоя култутра различна от моята... покрай анимето интересa към японската култура естествено се засили 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?Посетих някои от изложбите по време на Дните на японската култура в България през ноември, но на бункасаи не съм ходила, обикновено датите винаги се оказват неудобни
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? супер много са 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? нямям 3. Предпочитан жанр? комедия,еччи,харем и другите допълнения,романтика,екшън 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? 2 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? не знам сигурно като гледах Наруто по ТВ-то 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? зависи колко имам 7. На колко години си? 15 8. От къде си? Бургас 9. Учиш/работиш какво? Уча 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове?не 11. Ако да - от къде? нали казах не 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? не 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? нещо търсих в гугъл и ви са натресох тука 14. Слушаш ли японска музика? ми освен OST не 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? хмм зависи 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? не знам 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри?зависи от много неща 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? не разбирам японски много,но иначе да 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита?да бе да не съм луд 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? от време на време и да знам какво е 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? чат пат 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? много ясно но в Бургас нямам възможност 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? естествено 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? мммм не мога да отговоря 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? не 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?нямал съм такова щастие
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 2:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
1. Любимо аниме и/или манга? - Доста са... 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? - Нямам. 3. Предпочитан жанр? - Нямам. 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? - От около година. (но и преди съм попадал на разни заглавия.) А като бях малък зяпах ДБЗ по телевизията 5. От къде се зариби по аниме/манга? - От едно предаване по телевизията (Interactive) по което доста често пускаха разни амв-та. 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? - Всеки ден по 1-2 часа преди да заспя. 7. На колко години си? - 17 (оумоуст 18) 8. От къде си? - Варна 9. Учиш/работиш какво? - Уча Електрообзавеждане на кораби във ВМГ. 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? - Много малко ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) 11. Ако да - от къде? Ми има един в моя клас и няколко онлайн. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Не,защото не съм имал възможност : ( 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? От интернет баткааа^^ 14. Слушаш ли японска музика? Да,но само от OST на разни заглавия. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? - Да. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? - Да. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? - Фен & Про. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? - Нямам време.Иначе - да. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? - Не.Цял живот това ще гледам : ) Един ден ще пускам на децата си Наруто & Блийч докато са малки,а като навлязат в "трудната възразт" ще ги травмирам жестоко с ЕВА и тям подобни сълзливи истории. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? - Мнееееееееееее 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? - Покрай форума се запознах. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? - Не. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? - Не. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - *Burp* 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? - Толкова колкото имам интерес и към производство на коркови тапи. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? - Дори не знам к'во е тва,а и не искам. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? - Да,забавни са ми измислците им 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? - Не?!лол
Последна промяна Reyller на Пет Яну 16, 2009 9:09 pm, променена общо 1 път
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 5:57 pm |
Bleed4me |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
1. Любимо аниме и/или манга? Тук вече много се размиват нещата, но винаги остават няколко, чиято цел е главно като отговор на подобни въпроси. 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? CLAMP 3. Предпочитан жанр? Josei 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Несъзнателно - от може би 10 години. Съзнателно - от 4. 5. От къде се зариби по аниме/манга? Немско ТВ. Попаднах на форума. Но след това саобственото ми любопитство бе единствената движеща сила. 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? На ден по около 2 часа, бе да кажем 15++ часа седмично 7. На колко години си? 19 - стар съм 8. От къде си? Банкя / в момента Бремен 9. Учиш/работиш какво? Студент - Психология 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да. 11. Ако да - от къде? От България xDD 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? От време на време 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Един познат 14. Слушаш ли японска музика? Да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Бих отделял, когато започна да изкарвам повечко пари. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Минимум от любопитство да 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Фенсъб, дори и да имат грешки са правени с любов.(... безплатни са, излизат паралелно с релиисите) 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Бих, но това не е въпроса. За това трябва сериозни хора, аз не съм и си го доказах. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Късно е вече за такива мисли. I'm stuck with it... ^^' 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Да. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Да. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Само в писмен вид. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Имах (и все още имам) желание да го следвам 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? От доста неща, но анимето бе в началото 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Огромен 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси?Ми... ако ми падне може би да... 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? mhm 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Бил съм на един + няколко чайни церемонии
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 8:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30718_1288617807.jpg) |
ChaosLegion |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 6:08 pm Мнения: 549 Местоположение: София
|
1. Любимо аниме и/или манга? FullMetal Alchemist2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Нямам3. Предпочитан жанр? Не подбирам по жанр...ако резюмето ми хареса,тегля4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Малко,4 месеца5. От къде се зариби по аниме/манга? След Анивенчъра миналото лято6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Различно...понякога гледам от като се прибера ана обяд от даскало,та чак до вечерта.Друг път по-малко...зависи от настроението7. На колко години си? 178. От къде си? София9. Учиш/работиш какво? Уча в обикновено СОУ^^10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? 2-311. Ако да - от къде? София12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Еми един път Анивенчър и толкоз 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? От Анивенчър14. Слушаш ли японска музика? Само отделни песни,които ми харесат15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Нещо не схванах 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Фен субс18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Бих,но едва ли някой ще разбере нещо,ако аз превеждам 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита?а За момента го виждам като lifetime хоби20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Знам,гледал съм21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Не напълно,но редовно чета от "Аниме термини " и се дообразовам22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? От време на време23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Да,но едва ли...липсва ми постоянство24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? От анимето,определено25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Да26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Не особено28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 8:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
1. Любимо аниме и/или манга? ~ Darker Than Black, Shakugan no Shana, Clannad, KnK, всичко на Makoto Shinkai; Angel Sanctuary [manga] 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? ~ никва идея =о на KnK и Makoto Shinkai са най яките артове, които съм виждала 3. Предпочитан жанр? ~ Action, Drama 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? ~ Аниме от края на 2006, манга почнах 2008, но доста малко съм чела 5. От къде се зариби по аниме/манга? ~ Едно бивше гадже.. 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? ~ Адски много зависи.. гледам поне 1 час на ден, петък, събота и неделя повече ^^ 7. На колко години си? ~ 18 8. От къде си? ~ Русе 9. Учиш/работиш какво? ~ Уча в английска гимназия "Гео Милев" 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? ~ Да, доста 11. Ако да - от къде? ~ София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Пазарджик, Първомай, Димитровград, Горна Оряховица.. сигурно и от другаде има дето не се сещам в момента 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? ~ Винаги, когато мога 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? ~ От интернет ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) 14. Слушаш ли японска музика? ~ Да, но предимно песни от OPs & EDs 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? ~ да, доколкото мога 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? ~ определено, не за всичко ест, но има неща, които много ми се иска да имам 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? ~ Професионалните предполагам биха били най добри, но и фенсуба си ме устройва ; ) 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? ~ Освен с превеждане от английски на български, с друго не бих могла, защото идея си нямам как се прави. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? ~ Честно казано не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? ~ Гледам. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? ~ Сравнително.. все още откривам неща, които не знам. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? ~ Да ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? ~ С удоволствие. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? ~ Ест. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? ~ Доста малко. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? ~ Не. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? ~ Да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? ~ Да, този във ВТ.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 12:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
1. Любимо аниме и/или манга? Card Captor Sakura/Witch Hunter 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? нямам ^^' 3. Предпочитан жанр? >.<" нямам 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? етто....около 2-3 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? от едно AMV ><" 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Ъ...над 20 часа =.=' 7. На колко години си? 15 8. От къде си? пловдив 9. Учиш/работиш какво? ._. химия.................... 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? doh ~ 11. Ако да - от къде? анимеС XD 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? понякога >.> 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? i dunno x,x" 14. Слушаш ли японска музика? hai 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? yups XD 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? yups xDDDD 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? ... 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? >.> maybe 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? nops xD 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? не съм гледала =.=' 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? дам 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? haaaaaai~ desu 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? дори го правя 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? ъхъ 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? малък 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? ... 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Ъхъ 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? ъ...не...родителски контрол вtf >.>
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 2:22 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
1. Любимо аниме и/или манга? Аз съм Bleachtard Други любими са ми Fullmetal Alchemist, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ouran High School Host Club (и мангата) 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Нямам. Всякакъв гледам3. Предпочитан жанр? Шоунен, Комедия, Екшън4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Ооот....2005 5. От къде се зариби по аниме/манга? Телевизията и брат ми 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Предостатъчно 7. На колко години си? 188. От къде си? София9. Учиш/работиш какво? Уча. 35 СОУ10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да11. Ако да - от къде? Предимно България 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Да13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? От тракера В форума14. Слушаш ли японска музика? От време на време 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Вероятно. И все пак обичам да пазарувам на ръка17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? fansub 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Mалко вероятно. Никое друо хоби не се е задържало толкова дълго20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? ДАааааа 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? До известна степен...все се намира по нещичко дето не знам 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Често ми се случва23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Голямо 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Не, но те го подсилиха25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Не 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Досега не, смятам да посетя в бъдеще
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 7:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21532_1291366253.jpg) |
solecito |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
1. Любимо аниме и/или манга? ерм... аниме- Nana, D. Gray- Man; манга- Moe Kare, D. Gray- Man и още няколко шоуджо/яой 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? ох... не съм сигурна ''xD харесвам или не на момента 3. Предпочитан жанр? шоуджо и яой [драма] за манга, шонен за аниме ^^ 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? ако не броим тези от телевизията... от миналата година... март-април започнах по- серизоно ^^5. От къде се зариби по аниме/манга? колкото и да не искам да е така- от Наруто XD6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? много o.O не съм засичала...7. На колко години си? почти 15 ''xD8. От къде си? София9. Учиш/работиш какво? уча Предприемачество и Мениджмънт в НФСГ ^^10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? да11. Ако да - от къде? от... форума и няколко случайни запознанства12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? старая се~ >.<13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? от google XD14. Слушаш ли японска музика? напоследък да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? да, въпреки че не зависи само от мен xD16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? мммм...може би? 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? ако трябва да избирам, няма да е raw XD18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? дам, с удоволствие ^^19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? не20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? не съм, четох една манга, но знам какво е XD oh.. wait... яоя брои ли се? '''''XD21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? доста ^^22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? дам... хората ме гледат странно... XD23. Имаш ли желание да изучаваш японски? голямо >.< мама няма желание да ме пусне xD24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? да, при всички случаи... преди да започна да гледам ми изглеждаше безмислено25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? не. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? още не съм чела, но имам 1-2 набелязани ^^27. Имаш ли интерес от японска история и култура? от историята не особен... от културата повече ^^28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? още не съм... ^^"
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 4:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
1. Любимо аниме и/или манга? Любимо аниме: Mai-HiME; CLANNAD & Kanon 2006 ; ) Манга... Не чета особено, но любими са ми Fullmetal Alchemist и Genshiken 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Kyoto Animation style 3. Предпочитан жанр? Драматични, романтични хареми 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? От...година... и половина 5. От къде се зариби по аниме/манга? Ми покрай дружките от един форум. Тогава само Наруто гледах и реших, че сигурно има и други толкова яки. Пък то всичкиса по-яки, но това е отделен въпрос XD 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Хммм... Общо около пълни 2 дена може би. Но ако е ваканция, по 4-5. 7. На колко години си? 17 8. От къде си? Добрич 9. Учиш/работиш какво? Счетоводство и контрол 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да 11. Ако да - от къде? от класа ми 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Да. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Търсех тениски на Наруто ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Попаднах тук, не знам защо 14. Слушаш ли японска музика? Ооо да! 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Абсолютно 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? ДА! 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? фенсуб 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? да 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? гледала съм разбира се 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? горе-долу. Има какво да се желае 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? дааа 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? дааа ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? мхм 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? не особено ^^' 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? не арзбирам въпроса 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? донякъде 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? не, нямам възможността :/
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 15, 2009 8:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1318239143.gif) |
Spiderm@n |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
1. Neon Genesis Evangelion 2. Стил NGE, по-стария стил Gunbuster и до колкото се различава ot drugite стил Ikkitousen i Tenjou Tenge 3. Mecha и Martial Arts, и да има Ecchi по възможност ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) :) 4. 5-6 години, може би повече 5. Rammstein - Engel (NGE) - от там почнах с NGE и те така 6. На последък малко, че време нямам 7. 22 8. София 9. Уча (временно не) Мехатроника в ТУ и работя - производствен отдел в Datecs 10. Да 11. От форумите не лично, лично - просто се познаваме 12. до сега не съм 13. Помня ли, май банери бяха 14. Ако soundtrack-овете са броят - да, иначе не ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . 15. Вероятно 16. Мда 17. Май съм си свикнал на fansub-овете 18. Е то вече има, даже няколко, вероятно да, имам приятели, които не вдяват Английски 19. Не мисля че са ми хобита, просто си се забавлявам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 20. Ооооооооооооооооо, дааааааааа ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) :):) 21. Грубо 22. Освен baka, май не. 23. Мда 24. Мда 25. Слаб 26. Тц 27. Слаб 28. Не, но мисля да го направя ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) :)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 3:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Nilion написа: ,в частност RTL2 [всеки самоуважаващ се аниме фен над 15 знае какво се разбира под това лого (:
да да РТЛ2 ми беше аниме-утопията xD ии да ще отговоря само на 2-ри въпрос, щот' ме мързи 2 - предпочитам арта и стила да са като на Блийч
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 4:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28190_1291156927.png) |
Crazy_Jrock_Girl |
|
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 11:53 am Мнения: 167 Местоположение: Oten City
|
1. Любимо аниме и/или манга?~ Hellsing 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)?~ Нямам 3. Предпочитан жанр?~ Почти всички 4. От кога гледаш аниме/четеш манга?~ От 3 години 5. От къде се зариби по аниме/манга?~ Най-добрият ми приятел ме зариби... 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга?~ Различно, средно по час на ден 7. На колко години си?~ 15 8. От къде си?~ Благоевград 9. Учиш/работиш какво?~ Уча в ПМГ Благоевград 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове?~ Да, поне 10 11. Ако да - от къде?~ От Благоевград, София... 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития?~ Мне, не съм имала тази възможност 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото?~ От човека, който ме зариби по аниметата 14. Слушаш ли японска музика?~ Да...Jrock-a преобладава в плейлистата ми 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга?~ Не знам... 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш?~ Може би 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри?~ Стига да има субтитри всичко става 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб?~ Ами да, защо не 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита?~ За сега не, но нищо не се знае... 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай?~ Знам какво е, гледах веджън и втори път не посягам пак 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията?~ Горе-долу 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази?~ Ами понякога ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) "SHINE BAKAAAAA" xD 23. Имаш ли желание да изучаваш японски?~ Да, даже амбиции да уча в Токио 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи?~ Ами...да, може да се каже 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино?~ Мхм, японците са страхотни актьори 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси?~ Мне.. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура?~ Малко 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?~ Мне ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Но много бих искала
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22456_1248351004.jpg) |
ZaNmaRu! |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 12:15 pm Мнения: 363 Местоположение: Nadejda City !
|
1. Любимо аниме и/или манга? - One Piece / Fairy Tail 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? - Нямам. 3. Предпочитан жанр? - Shounen / Sci-fi 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? - 2 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? - Jetix - Shaman King 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? - Зависи от анимето 7. На колко години си? - 17 8. От къде си? - София 9. Учиш/работиш какво? - Уча. 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? - Да. 11. Ако да - от къде? - Случайни срещи. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? - Бих искал, но все нямам време 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? - Google 14. Слушаш ли японска музика? - Да, но определени песни 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? - Да. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? - Зависи от цената. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? - Фенсъбс 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? - Разбира се. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? - Предполагам. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? - Да. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? - Да. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? - От време на време. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? - Да. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - Да. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? - Не. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? - Не. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? - Да. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? - Не.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10865_1258154941.jpg) |
MaD_GiRl |
|
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:49 pm Мнения: 238 Местоположение: Hell
|
1. Любимо аниме и/или манга? аниме : Elfen Lied , X , Tenshi no Tomago, Serial Experiments Lain, Jigoku Shoujo, Hellsing Ultimate etc. доста са манга:Goth, Anne Freaks, Doubt, Ludwig Kakumei 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Kaori Yuki-type може би 3. Предпочитан жанр? сейнен, шоуджо / mystery,horror,sci-fi,fantasy 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? аниме-някъде от първи клас,по-стабилно от края на '06. манга- 2007 но не съм запален рийдър 5. От къде се зариби по аниме/манга? RTL2 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? различно 7. На колко години си? 16, ~2 месеца до 17 8. От къде си? Айтос 9. Учиш/работиш какво? уча ... 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да 11. Ако да - от къде? Аниме срещи 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Да 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Google 14. Слушаш ли японска музика? от време на време ,ost-ове от анимета най-вече 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Може би бих пробвала 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? ерм фенсуб 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Да 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? знам,знам xD 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? горе долу 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? рядко 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? да 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? донякъде , езика ми харесва принципно, а и обичам да уча чужди езици 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Yep! J-Horrors FTW! xD Иначе да, макар и рядко да гледам филми като цяло. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Към момента съм чела само една manhwa и имам една в уишлиста, имам желание да прочета и още. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? До момента не съм , но възнамерявам.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|