|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 1:11 am |
|
theDarkSite |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
InSiDe_HeLL написа: Добро беше, все пак има и по-големи бози . Аз понеже не си падам по драмите много много и имаше места, на които малко ме болеше сърцето ( нали съм чувствителен ). Малко зор имаше при оплетените взаимоотношения в анимето, но впследствие всичко се изясни. И най-важното Happy End .
Weird End бих казал Но аз бих предпочел да си беше останала умряла или изобщо да не беше умирала Този край много намирисва
|
|
|
Заглавие: Re: H2O ~Footprints in The Sand~ Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 10:05 pm |
|
Rampage |
|
|
|
анимето не е нищо особено почти съм го свършил не ми остава големи впечетлиния
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: H2O ~Footprints in The Sand~ Публикувано на: Съб Яну 03, 2009 2:02 am |
fatalclaw |
|
|
|
Това го гледах преди 4 месеца някъде... Става до 8-9 епизод, после боза.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: H2O ~Footprints in The Sand~ Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 1:06 am |
|
Elayne_S |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
Зле зле зле. Предварително се извинявам за лошите думи, които ще кажа за H2O, но просто не мога да се сдържа. Толкова ужасно аниме отдавна не бях гледала. Пълна скръб....не знам как може да има хора, които му дават оценка 10 (имам предвид някои коментари в anidb). Моята лична оценка е 2, в началото мислех, че и 2 му е много, ама накрая реших, че все пак е имало някаква идея в това аниме, но просто е останала нереализирана. Защо ли не го дропнах още на 3ти еп, още тогава беше ясно, че това е боза. Всъщност да, не го дропнах, защото видях, че е номинирано за BEst Drama/Romance 2008 и си казах "абе я да го изгледам, все пак щом е номинирано сигурно има защо". Е да, ама не
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: H2O ~Footprints in The Sand~ Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 1:14 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз четири епизода изтраях, а ти мазото си изгледала всичките ? Браво, а и не гледай журито какво е избирало, тази година е по-слаба откъм това от миналата . Може с кеф да удариш една псувня към Саян-а, защото целта му беше да номинира всичко що е рисунък, дали става или не, на кой му пука?
|
|
|
|
Заглавие: Re: H2O ~Footprints in The Sand~ Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 1:36 am |
|
Elayne_S |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
Хах, ами всъщност, да, точно като мазо се чувствам Хубаво, да приемем, че с номинацията на това аниме е станала някаква грешка...обаче как да си обясня факта, че има цели 11 гласа за него... така де, малко се отплеснах от темата. Отивам да си търся някое наистина, ама наистина хубаво аниме, че имам нужда
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|