|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 03, 2005 3:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23.jpg) |
Kain |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
clover написа: Yu-Gi-Oh mi e edno ot nai-lubimite animeta ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Samo nedei da kazvas 4e e komersialno,zastoto ne e!
И на мен страшно много ми харесваше преди Югио, след като го изгледах вече ми се позагуби ентусиазма, но трябва да призная, че си е комерсче, което не е задължително да е лошо нещо, доста анимета са направени с цел да зарибяват и занимават феновете, но това не значи, че не са забавни и готинки...
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 03, 2005 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
clover написа: Yu-Gi-Oh mi e edno ot nai-lubimite animeta ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Samo nedei da kazvas 4e e komersialno,zastoto ne e!
Харесва ти и само това има значение, аз това няма да обиждам това аниме.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 03, 2005 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=114.jpg) |
rogue |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 9:30 pm Мнения: 500 Местоположение: София
|
Nilion написа: мн глупаво абе за малки дечица е
Значи аз съм бебе
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 03, 2005 7:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
rogue написа: Nilion написа: мн глупаво абе за малки дечица е Значи аз съм бебе ![:baby:](./images/smilies/baby.gif)
не съм имала напредвид теб а пък не е за бебета за 6 годишни е щот иначе бебетата нема шанат за ко стаа дyма;)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: beyblade ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 11, 2005 6:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=114.jpg) |
rogue |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 9:30 pm Мнения: 500 Местоположение: София
|
julien4 написа: пичове имате ли да ми дадете линк от където да ги сваля?
И аз се присъединявам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 12, 2005 6:42 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
вмирисан комерс
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 14, 2005 3:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Ми бива си го анимето мен лично ми харесва.Рей и Тайсан наи ме кефят.И като сценарии не е чак толко зле.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 28, 2005 7:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=332_1258504865.jpg) |
Karia~chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Абе беше горе-долу яко обаче във всеки епизод едно и също се повтаряше и накрая стана малко еднообразно и скучно
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...![Изображение](http://i43.tinypic.com/2d1pt0k.gif)
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|