|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 7:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 10:06 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Мерси
Ее радвам се,че тоя най-после го биха.. лазеше ми по нервите вече...
Локи защо ли се мъчи първоначално.. може би да го провокира да си свали маската и тогава да му удари 1 лъвски
И както каза Хепи -> cute couple въпреки,че Natsu x Erza е по-cute
Следващата глава -> Lluvia vs. Kana ? Тая Lluvia пак ли Грей ще защитава
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 11:04 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Мами и Джеймс се появиха (е като кукли само, но :>)
Малкоо бързо свършват тея битки, но пък и така е добре, не да се влачат по 10 чаптъра и таман да започват....
Бе нещо Zenith споменаха събираш си ти организацията :>
Иначе като цяло скучна работа беше главата... Ама накрая Локи потвърди "любовта" им
Уфф само се дразна, че това няма аниме...
Амм и Локи поне 2 пъти показа "среден"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 11:12 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
ZENITH OF REGULUS
Дали не се изкефих на тази глава като първия човек. Локи, лъвчето ми сладко, моя любимес беше страхотен. Малко много на юруш ми минават тия аркове, ама пък най-мразя да се точат.
СаВа, вече съм си пуснала корените в WSJ, както виждаш. Пък и май ще се окажа права, че между Кана и Луксус е имало нещо от следващата глава...
Ма т'фа е в WSM :> или ти това вече го превзе ? :> CaBa
Какво ми подронваш аворитета! ;p Това, че бъркам списанията не ме прави по-лош човек^^. И да, аз имам връзки навсякъде, очаквай следващия таргет да е СаВа...huhu Zenith
Последна промяна Zenith на Чет Дек 11, 2008 11:16 pm, променена общо 1 път
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:04 am |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Aww kawaii ~ Направо си беше лигава главата... няма лошо де : ) Много сладка двойка
Щом всички от "..." имат способност свързана с очите, то и онзи с рогата я има и ми е интересно каква е, след като само той не ги прикрива с нещо.... или може би имаше бретон не се сещам...
ПП. локвата беше на ковъра ;/
Happy : "You are sooo togeetheer <3 "
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 9:01 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
iRoNWill написа: Тази седмица няма чаптър ли
щом не сме пуснали - няма!
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 10:23 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
thefolenangel написа: iRoNWill написа: Тази седмица няма чаптър ли щом не сме пуснали - няма! бисквитка ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 11:13 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Да бе и аз мислех,че няма глава тая седмица съвсем забравих,че заради празниците не се превежда Благодаря! Но не мислех,че като призове spirit Луси става толкова слаба.. то за това нейния стил на бой сигурно е предпочитан от такива като нея . A freakin bunny Dragon slayer бой следващия или по-следващия чаптър ,т.е. догодина :\ В предишната глава видях Луси с/у Ллувия, явно са се объркали и е било Кана. Ма локвата не е ли по-силна от нея но както и да е, щом толкова се притеснява.. поне даде бууст на Кана да размаже пържения
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Съб Дек 27, 2008 1:08 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Къде си го видял това? Кана използваше някаква магия с карти, ако не се лъжа. Зрелищно ще е...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|