|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 6:05 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
 Искам всички да се успокоим малко.
С блъри не искам да се заяждам че му се отдава(заяждането) повече от колксото на мен.
Само ще ти кажа че както критикуваш мен(не че се оплаквам от критика, тя винаги е нужна) така трябва малко покритикуваш и себе си.
И понеже искаше да видиш скиците
на 1-вата скицата е мн зле, просто я надрасках за 5 мин колкото да имам осново понеже нямах търпение да почна с цвета
http://picbg.net/pic.php?u=11268F1OkN&i=244451
http://picbg.net/u/11268/20760/244452.jpg
http://picbg.net/u/11268/20760/244453.jpg
както виждате скиците са ми много неизпипани собено на 1-вата, ама съм нетърпелива да почна с цвят и така. Иначе както се вижда по време на работа правя доста промени.
И незнам колко самонадеяно ще прозвучи това но- вижте ми рисунките от 1-ва страница, вижте и тези сега и ми кажете дали нямам напредък
А за фотографии, ми нищо интересно не се случва
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 12:02 am |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Само искам да вметна като забележка, че не е нужно да си някой или да си добър рисувач, за да разбираш от изкуство и да поднасяш критика... Това, че той и дава съвети, които според него са правилни, няма нищо общо с това колко може и как рисува  И нека вече да спрем във всяка тема да изръсваме нещо от рода: "Ама ти и толкова като не можеш, по-добре не се обаждай", защото и най-неразбиращия може да ти каже нещо, което не си забелязал, нещо полезно или поне може да се опита
И въобще интересува ли те напредъкът щом рисуваш само за удоволствие ? Докато обичаш това, което правиш въобще да не ти пука добра ли си или не, просто го прави с желание
Едит: да разбирам, затова и в предния си пост казах, че се е изказал грубо
Последна промяна mona_fei4kata на Вто Дек 16, 2008 12:28 am, променена общо 1 път

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 2:23 am |
 |
blurymind |
|
 |
|
Nimeria написа: Meh wantz снимкиииии ^-^ М/у другото , Блъри , и ти не си кой знае какъв фактор , че да и изсипеш по-този начин грешките на главата. Яд те е , че има "повече слепи почитатели" от теб ли ?
Виж , не го казвам , за да се заяждам ^^ Мисля , че в тази тема съм казвала няколко пъти , че не й харесвам рисунките , но не й изтъквай грешките по начин , който ще изкара теб голямата работа Защото с изрази от сората "Аз ще съм твоята гравитация" , не знам дали се усещаш какво показваш. ^^
това би било ужасно наивно от моя страна- да ме е яд  хахах
Гравитацията ни тегли към земята,имах предвид че насред всички положителни коментари,аз ще пусна един дето не е хвалби.
Не исках да звуча толкова ужасно сериозно,и наистина нямам желание да давам критика на хора които не я желаят или не могат да я понесат.
Мона е права и ми се иска да можех да бъда по внимателен като казвам каквото мисля,като нея.Но не съм внимателен- аз съм просто слон в стъкларски магазин,максимално директно пиша това което си мисля на момента
но поне съм конкретен в мнението си,за разлика от много други минувачи които не си правят труда да пишат,просто си казват че съкс или нещо друго.Познато ми е, извинявай ако съм те обидил или някак си съм убил желанието ти да твориш. Няма да те притеснявам повече.
имаш скици,вижда се че не е овърпейнт. +1 от мен
Просто ръцете са ми слабост,и врата-като видя някой да ги изкривява ме обхваща някакъв яд дори.Наистина ми се прииска да ти издърпам ухото за онази аниме рисунка и май успях.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 1:23 pm |
 |
inc |
|
 |
|
Цитат: Даскалите вече не ви ли пляскат със словесната палка като сгрешите?
Да `пляскат` ни ^^
Аз си виждам грешките хораааа
ама не мога да ги оправя, сванахте ли
Тука опираме вече до не това че се самозаблуждавам, че сичко ми е наред, ми до неумението ми да оправя стореното.
Ае хубаво анатомията разбрах че ми куца, разберете че и аз го знам това и не претендирам че съм перфе.
Кажете нещо за цветовото изграждане де
Слагам точка на темата за антомията. ЗНАМ!
Сега ако ще дискутирате нещо нека да е относно самото хм жипописване, там ми дайте насоки, защото са ми нужни
Знам, че без вярна основа всичко отгоре не седи, но се пак
peace!
edit: някой ден ще го оцветя
http://picbg.net/u/11268/20760/245104.jpg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 4:35 pm |
 |
moonbeam |
|
 |
|
Хубаво е, че знаеш къде са ти грешките,може сега да не можеш да ги оправиш,но ще дойде време в което ще ти се струва смешно че изобщо си ги допускала.Рисуваш хубаво и това ,че рисуваш за удоволствие е много добре.
Мога само да добавя че цветовете с които оцветяваш са мрачни, прекаляваш с черното,всъщност въобще ни ми допада как оцветяваш,харесвам само скиците ти,а женските лица ми се струват малко грубички.
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pics:Inc ^^'  Публикувано на: Нед Дек 21, 2008 2:29 pm |
 |
inc |
|
 |
|
малко нетаблетни работи  темпера  -опит с туш(кофтито е че не се трие )  -акварел и акварелни моливи И бтв това по колата е туш
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|