|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 05, 2007 1:45 pm |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Често казано не ми хареса! Почнах го, защото имах доста големи очаквания, а и от това което знаех за анимето, реших че си заслужава времето. Но уви, единственото което не се промени, след като го гледах (изтраях го само до към 6,7 епизод и айде в коша) е това, че куклите си бяха все така симпатични, но нищо повече!
Незнам защо така се получи, може би защото реших че, Rozen Maiden, твърде много ми напомня на Le Portrait de Petit Cossette, но така или иначе не съм доволна от анимето и това е (жалко наистина, защото както казах, имах доста големи очаквания ).
_________________ | 何を見てんだよ!美少年はかっこいいでしょ。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 7:53 pm |
|
Liu |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Мноооого добро аниме.Втория сезон много ми хареса повече от първия обаче .Куклите са адски нарисувани,историята е сладурска,всичко е дълбоко и красиво.Не мога да кажа нищо лошо за анимето...Освен може би,че след два сезона до никъде не се стигна със Алисън гейм.Въпреки всичко,това аниме си ми остава във топ 10 на въобще изглежданите.Страхотно е!
Любима кукла ми е 100% Sousei-seki.Толкова е сладурска,умна и тиха.Жалко,че взеха нейната Роза Мистика
Jun-Kun написа: Sunako написа: Анимето ми харесва засега,в момента съм на средата на първи сезон,грабна ми вниманието ЩЕ те гръмна ако си го сложиш за профил в Емгонт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 2:57 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Тегли 1 по 1 >.> Иначе мноо се преебава понякога
A аз тряа и OVA-та някой ден да кача ...
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 08, 2008 2:45 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Първия сезон биваше, но във втория скофтиха много нещата ><. Сега ще си потърся овата за да си доизясня някои неща.
Гледам по назад е писано за евентуален 3ти сезон, но в настоящето близо 2 години по късно все още няма такова нещо ><
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 08, 2008 4:42 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
много зян беше това...дроп на първи епизод... и този немски за заглавията...те английски не могат да говорят,камо ли този прокълнат език...МОЛЯ Ви,пишете си заглавията на език,който знаете(ЯПОНСКИ в случая...)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~*Rozen Maiden*~+~*Rozen Maiden: Traeumend*~ Публикувано на: Пет Фев 20, 2009 12:45 am |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
За 4 часа опатках първият сезон и без да имам кой знае какви очаквания, взе, че ми хареса анимето. Не бих казал, че е супер, но със сигурност е нещо различно и интересно да се види. 7 от 10 бих му дал. Ще видим сега до колко си заслужава и сезон 2.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|