|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 7:36 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
vegetosayajin написа: Logrus написа: evil demon2 написа: Да го духат религиите. Заради точно тези религии са се водили толкова войни на скапаната ни планета. В/у това замисляли ли сте се? Пич хората водят войните ... религията е просто предтекст за по-глупавите и необразованите. agreed ^^
x3
woo~ И аз един път да използвам великото x-че xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 11:55 pm |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
дамм, както писах в една друга тема, според мен науката си е манипулираща, формира си мисленето на хората, за да измъкне това, което на нея й е нужно. един вид религия, но за по-интелигентните, които са осъзнали функциите на религиите (ако някой не е разбрал, това беше иронично). колко от това, което казва, е истина няма как да знаем, както и от всичката информация, която е само за привилегированите, защото то просто не може простите хора да са наравно с 'жреците'.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 12:01 pm |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
blurymind написа: ми кво да кажа по темата,всичко се каза..според мен войната е глупост,както религията.
Който ходи на война с мотив да служи на държавата си е кръгъл идиот. Защо ли? Ами защотото всъщност служи за икономическите интереси на една шепа алчни прасета,които не дават пет пари кой е той и че ще умре за да станат по богати.
вярно си е, ама къде отиде науката тук?
което ме навежда на мисълта, че науката напредва, когато има война, защото има нужда от нови оръжия => още един повод за печелене и харчене на пари.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 1:45 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
evil demon2 написа: Да го духат религиите. Заради точно тези религии са се водили толкова войни на скапаната ни планета. В/у това замисляли ли сте се?
Те тия войни се водят за щяло и нещяло, верно и неверно, ти па точно за религиите се хващаш...
да ти имам и ентусиазма...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|