Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 1:14 pm 

Ммм... Бива. А тея малките Кукловодчета много ме радват. Особено онова розаФкото. От тях по- големи сладури няма (включително и чийгълите :Р ).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2008 12:22 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

AaaAA~ah, какво по-хубаво от едно RPG, което се играе само :lol: Искам да го превъртя тва аниме на gbc :lol:
Само тия магически животинки... ~_~ не мое ли поне 1 път да са нещо НЕ-uber-kawaii ~___~ hate it.... поне главната мацка е готина като се зачерви♥

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2008 3:00 pm 
Аватар

Мдам, става за гледане между другото xDD Иначе главната и мене ме кефи :nod: не знам какво толкова против нея имат някои хора ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 11:41 am 
Аватар

хмм 8ми еп беше добър, очакваше се донякъде това с replicata обаче си беше яко. абе а Luke с Tear ли ще се заобича? май така изглежда

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 9:35 pm 
Аватар

Много добре се развива действието, много съм доволна от историята.
А за Luke, аз не го очаквах, или поне не това, че той е replica-та, мислех,че е Acsh, или че са разделени близнаци :lol: . Много гадно се получи така (от гледна точка на Luke и Acsh).
Нямам търпение до следващия епизод :watermelon: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 11:10 pm 
Аватар

бавно го минавам...другите от поредицата си бяха ови и така трябваше да е(беше Eternia,която не беше кой знае какво).Ми High Fantasy нищо не ме изненадва.ЛЮК ме изнервя засега(от 4те епа,които съм гледал).А това животинче аз го искам :evil: да запаля тъпото дърво :evil: :lol:

EDIT:ИСКАМ ЖИВОТИНЧЕТО!!! Изображение толкова е kawai!!! Изображение тъпия Люк да върви по дяволите аз искам да съм ти Master :D

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2008 6:50 pm 
Аватар

Кааааак може да е такъв лигльо :x :x :x Само реве за оня "Ван-сенсей" и се прави на пълен asshole с извинение.То бива бива ама вече 8 епизода е същия разглезен идиот,почва да ми бърка в здравето!!Дано най-сетне се осъзнае и порастне малко...маттаку :roll:

Едит/след изцяло изгледан 8ми еп:
Да хел!знаех си,че не му е чиста работата на тоя Ван ,а нашия тъп главен герой ми идеше да му ударя 2 шамара...като някакво послушно кученце слушаше и изпълняваше ..как може да толкова безхарактерен .Искал да бъде герой..добре бе.Не сериозно вече симпатизирам на Аш!Заслужаваше си да го изоставят,а сега да го видим дали ще успее да се поправи и отново да спечели симпатиите ми аргххх и да пак свърши на най-интересното >.> *замеря ядосано монитора с бонбони*

:dull:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2008 7:27 pm 
Аватар

мда,Люк е супер тъпо парче...All hail Van-Sensei(Does the protagonist have any brains at all?Guess not...) Но накрая(както в повечето шоунени) след дълго духовно и физическо извисяване ще стане най-силния/благороден/обичан/уважаван/презиран и още 700 други неща човек на света...Но ще открадна животинчето ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2008 7:37 pm 
Аватар

Да и сега сигурно като някоя многострадална девица ще си изреже косата /съдя по опа/ горкия ни той :x Дано по-скоро си включи неизползваното сиво вещество в действие.
бту.Гай много ме радва!! А междо другото обзалагам се,че и онзи с маската е реплика или може би оригиналът :o на Ион /който с огромна изненада осъзнах чак в 7 еп,че е момче :lol: Трап-чан атак >D/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 8:36 pm 
Аватар

Ahou ahou ahou :evil: Защо не се осъзнае тъпото парче най-накрая???...Много нервещ протагонист е тоз ЛУК... :lol: Хората около него вършат цялата работа...Той не можел да убива :o What was that all about???...Тъп tsundere-лигльо...Die in your sleep...Me thinkS that животинчето и Тиър трябва да завземат екрана и да терорят Лука... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 8:42 pm 
Аватар

Все едно не сте гледали шонени? Или пък анимета по игри.
Последните два и половина епизода още не съм ги гледала, но това не ми пречи да ви кажа, че Люк си е глупав в рамките на нормалното. А ако искате можете и да изведете причините за поведението му. Вместо да гледате с такъв скептицизъм и да ругаете хубавото червенокосо биши (от 8 или 9 епизод без коса доколкото знам :() просто вижте типа на анимето...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 10:44 pm 
Аватар

Така си е..май в края на краищата си го харесвам баката xD пък и след масивния спойл няма как :lol: След въпросните събития става достоен главен герой /и много сладък >.</Иначе не страдам особено за косата му и така е куте xD ,а колкото до Мю- кютнесс <3 Да излизат по-бързо епизодите~нямам търпение да видя края Q^Q'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 26, 2008 8:05 pm 
Аватар

Склонна съм да се съглася с мнението че е прекалено дразнещ протагонист. Обаче трябва да се отбележи че също така точно това в определени моменти качва точките на "бишизма му" (:lol: Знам няма такава дума )
Иначе толкоз съм чела за играта че ми е ясно какво ще става нататък и упорито си чакам съответните сценки ^^ То скоро трябва да вземат да събнат 9 но все пак... 8 трябва да отбележа че дори за сюжет произлязъл от игра всичките му другарчета толкова лесно му обърнаха гръб... Разбираемо е че е виновен ама не е като всеки от тях да нямаше толкова та и по голяма вина за станало макар и по косвени причини :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 2:55 am 
Аватар

Haji написа:
Мен толкова ме побърка Люк с тъпотата си, че съм на път да го дропна. Чак ми се ще Аш да е главният герой - поне няма да е тъп.

И аз бях така ,докато не се наспойлих здравата :lol: Не го дропвай,тепърва се очаква израстването на Люк от глупак до герой :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 1:51 pm 
Аватар

Как радва като на всяка дума различна от "Аз" Гай зяпваше като ударен от мълния :lol:
Иначе поне героите си дадоха сметка че за разрушението на стълба в краина сметка и те имат няква отговорност. Сега се чака Люк да израсне малко в личен план и на мен ми е интересно при среща с благородници или родителите си как ще се държи

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]