|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 1:05 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Exotic Pirate написа: въпрос: струва ли си да се гледат епизодите от after story-то? защото мислех да ги тегля, но нещо се двоумя... та, казвайте
Ако си гледал 1-чака и ти е харесала,тегли,ако ли не по-добре недей,разлика 0-ва,поне според мене.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 2:33 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз лично ще погледам още 2-3 епизода, не го ли ударят към драмичка ще го дропна, Кланад на квадрат- не мерси. Иначе откъм герои, комедия и история си струва и трябва да се гледа.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 11:35 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
Exotic Pirate написа: въпрос: струва ли си да се гледат епизодите от after story-то? защото мислех да ги тегля, но нещо се двоумя... та, казвайте
той последния епизод на афтър сторито сам по себе си е по-добър от самото аниме
гледаш там 20 и няколко епизода някво обикновено и безинтересно аниме и изведнъж последния буум е този епизод ако го земат него и го беха направили на аниме 20 и няколко епизода щеше да е много по-добре
пп.също и онова за момичето което е само в един свят е къде къде по-добре от самия кланад
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 11:03 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Психологическите елементи в clannad бяха това,което ме наката да го гледам.например малкото момиченце с морските звезди като изчезна,си помислих край,това ще стане като Air...и 5еп на After Story не ме разочарова...Clanad FTW!!!
Цитат: пп.също и онова за момичето което е само в един свят е къде къде по-добре от самия кланад
има нещо вярно...но още не ми е ясно някакъв паралел ли правят с нея и нашия свят,което е по-вероятно(да де,света на Clannad) или просто филват 3мин с историята на Nagisa...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 10:30 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Кланад 2 за сега върви точно по пътя на 1, като изключим може би факта, че за сега нямам същите масивни изблици ва фенгърлинг като преди. Ими съм свикнала с Томоя или вече им се губи въображението за забавни моменти.
Така върви, че около повината от епизод е на ниво нормално, но не и прекалено увлектелно. Другата половина изкарват страшно сладки моменти като това от спомените на Оказаки и Томоя и как пребиха футболния клуб. Сегашната история ме грабна доста, а онова русото е невероятн сладко.
Като цяло си го гледам с удоволствие и няма изгледи да го дропна.
Оп е симпатичен, но не съм впечатлена, а ендингът е развеселяващ, но с дангото беше на съвсем друг левъл XD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 8:50 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Такаа, изгледах пети епизод най-сетне. Ами хареса ми, сега котката ще се окаже онова пишлеме с каскета, което вече е починало и Томоя ще е получил факс от нея(котката). Драмата я бива, шести ще е и той добър.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 6:07 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Usagi написа: Защо съм толкова убедена, че момченцето от 5-ти еп е котката.
И аз тва си помислих, ебаси очичките дето има х3
Ама ме дразни новия oп, стария беше къде къде по добър >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|