|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 10:06 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
CaBa написа: Нека мре, то се и предполагаше от доста време, че ще хвърли топа. Барабар и още няколко от големите нинджи да вземи със себе си (най-вече ония Дангу ли к'ъв беше там, куция с превръзките). Белким стане тая манга за нещо. Таман Наруто ще се надъха още повече, а и като разбере, че богопомазания е в Akatsuki, вземе и на него да му свети маслото... Имаше толкова яки герои дето пукнаха, че тоя ли ще ми остава жив.
You're so evil!
Честно казано вече не ми пука накъде ще върви тая манга. не остана един пункт, за който да си струва да се чете. Ама искам да знам как ще свърши мамка му...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 10:46 pm |
Kakkashi |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Какаши не трябва да умира,защото анимето ще стане прекалено скучно.Повече герой с изключение на Асума бяха доста по-възрастни от Какаши.Той може да се развива и има бъдеще.Пък и ако Пейн избие цялото село включително и хората дето признаха Наруто, то тогава няма да се надъха,а точно обратното.След като има сила,а няма приятели,които да защити.... Става доста кофти !
Цитат: 5 лева бас,че не е Какаши
Чул те Господ !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 11:23 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Знаех си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Обаче реших да те оставя сам да стигнеш до този извод!
сега се сетих, че бяха казали, че Генма ще има активно участие в този арк. Той и Анко бяха двата персонажа, които имаха потенциял и които бяха набутани в осма глуха, щото не са емо педали с брадър комплекс.
Иначе на Какаши му е време да умре, обаче не от на Пейн ръката, а от тази на Тоби.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 11:18 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Този God Realm е егати изрода ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .....
Ама Какаши няма да умре .... дори не дадоха да използва mangekyu-то
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 4:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25555.jpg) |
hinata_heart |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 09, 2008 7:53 pm Мнения: 52 Местоположение: on a date with Itachi
|
мисля че се казва pay close attention
иначе за чаптъра ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) какаши измисли хубав план даже по едно време си помислих че е убил пейн ама не ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) да се намеси някои в битката е мн добра идея обаче кой ?
то кво стана с ония плужеци дето тсунаде прати ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ? иначе анко , генма(оня от изпита за чунини) , ямато или някой друг да дойде да спаси какаши (наруто го отписвам той няма начин да дойде жабата го отказа)
п.п. много ще се радвам ако някой убие данзоу ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) (адския гадняр е тоя ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|