|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 1:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 7:09 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
TenTen написа: Първата от новите ми харесва.Снимките с котето нещо не ми харесаха може би заради количеството светлина.Можешеда са мн по-добре ако имаше повече...слънце,но иначе самото коте си е мн сладко /ще свърши в чинията ми/... Поредният ми въпрос /леле аз тебе се нещо та питам/ щото имаше една учебна рисунка на баба.Да не си в някъкво училище по изкуствата и ако е така къде? Значи уча в Национална гимназия за сценичви и екранни изкуства специалността ми е театрален\кино грим и перуки но имаме и живопис и рисуване и ш`баната скулптура. Цитат: Котката е супер сладурска.Как я накара да яде кисело мляко
като му сипах то направо се нахвърли  дори допълнително му сипах хих
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 8:17 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
lol
аз от 4 години не съм имал изобразително и подобни
а склуптурата рулз
ела учи Електотехника цифрова и аналогова схмоттехника и микропроцесорна техника и тогава се оплаквай от склуптура...
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 8:26 pm |
 |
inc |
|
 |
|
BlackID написа: lol аз от 4 години не съм имал изобразително и подобни а склуптурата рулз ела учи Електотехника цифрова и аналогова схмоттехника и микропроцесорна техника и тогава се оплаквай от склуптура...
като ти говоря за рисуване и живопис не се сещай за блокчетата размир А4  от 2 години сме на формат 50 на 70 преди бяхме 46 на 55 а и не е толкова лесно колкот звучи
`хъ рисуване баси лесното`-не е така е на нас вече ни е ном господин и ни щади щото и без тва е последна година
А иначе тези електро простотии винаги са ми били интересни  не веднъж съм споделяла с прители че една от мечтите ми е да стана жичкаджийка
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 11:54 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Знам че не си драскате на А4 като в трети клас... все пак сте профилирано училище....
А относно жичкаджийството, ако видиш колко е сух материала ще се хвърлиш през най-близката тераса...
говорим за транзистори резистори диоди щуротии
отделно има цифров сигнал 0 и 1 бинарни системи бе щуротията на МАХ
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 8:32 am |
TenTen |
|
 |
|
inc написа: TenTen написа: Първата от новите ми харесва.Снимките с котето нещо не ми харесаха може би заради количеството светлина.Можешеда са мн по-добре ако имаше повече...слънце,но иначе самото коте си е мн сладко /ще свърши в чинията ми/... Поредният ми въпрос /леле аз тебе се нещо та питам/ щото имаше една учебна рисунка на баба.Да не си в някъкво училище по изкуствата и ако е така къде? Значи уча в Национална гимназия за сценичви и екранни изкуства специалността ми е театрален\кино грим и перуки но имаме и живопис и рисуване и ш`баната скулптура.
lol и аз съм в нещо такова макар че няаме подобна специалност като твоята.Имаме графика,живопис и да...гадната скулптура T_T и още пластична анатомя,перспектва,история на изкуството... Аз смятам да избера специалност графика в десети клас xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 6:58 pm |
 |
inc |
|
 |
|
TenTen написа: inc написа: TenTen написа: Първата от новите ми харесва.Снимките с котето нещо не ми харесаха може би заради количеството светлина.Можешеда са мн по-добре ако имаше повече...слънце,но иначе самото коте си е мн сладко /ще свърши в чинията ми/... Поредният ми въпрос /леле аз тебе се нещо та питам/ щото имаше една учебна рисунка на баба.Да не си в някъкво училище по изкуствата и ако е така къде? Значи уча в Национална гимназия за сценичви и екранни изкуства специалността ми е театрален\кино грим и перуки но имаме и живопис и рисуване и ш`баната скулптура. lol и аз съм в нещо такова макар че няаме подобна специалност като твоята.Имаме графика,живопис и да...гадната скулптура T_T и още пластична анатомя,перспектва,история на изкуството... Аз смятам да избера специалност графика в десети клас xD
перспектива и пласт анатомия веченямаме  но имам пак ист на и-вото, и-я на грима и прическата, аксесоари и съответно грим и перуки практика.
Та ето едно в прогрес изцяло на таблета
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 6:59 pm |
 |
Line |
|
 |
|
в първия момент реших, че е саске.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 7:02 pm |
 |
inc |
|
 |
|
Line написа: в първия момент реших, че е саске.
лол
тва като какво трябва да го приема  !?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 4:39 pm |
 |
inc |
|
 |
|
онзи ден исках да се правя на кукла но нямах много време
пробвах си перучките сложих едни миглища и..
1
2
3тая прекалено я ошопих
някой път като имам повече време и муза ще се опитам максимално да се направя като кукла ^^
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|