Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Събитие : Haunted Shores 2
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 4:01 pm 
Аватар

Знам, че тази тема няма да предизвика особен интерес, но тъй като мен ме развълнува много като разбрах, че е официално, реших да ви споделя.
Значи тази година на 29-ти ноември ще се проведе продължението на фестивала от 2006-та Haunted Shores. Това събитие се провежда в Бургас и дава изява на българската екстремна метъл сцена.
Това са групите, които ще вземат участие тази година:

THE REVENGE PROJECT – дет/блек метъл група от гр. Бургас, сформирана през 2000 г. Групата е подгрявала концерти на групи като Nile, Destruction, Crematory, Vader, участвала е на Nuclear Blast Fastival заедно с Benediction и Amorphis.

DARK INVERSION – блек метъл група от гр. Бургас, сформирана през 1996 г. Групата се завръща на музикалната метъл сцена след 2-годишен застой, с нови попълнения в групата и се готви усилено за концертна дейност и студийни записи.

DEMENZIA – мелодична дет метъл група от гр. София, сформирана през 2003 г. Групата е вземала участие на Metal Healing Fest в Гърция заедно с групи като Rotting Christ, Destruction, The Haunted, To Die For и много други.

СЕВЕРИЯ – блек метъл група от гр. Бургас, сформирана през 2003 г. След кратка пауза групата ще се качи за втори път на сцената на Hauted Shores Festival.

REICHSRADIO – дет метъл група от гр. Варна, сформирана през 2005 г. Една от най-тежките мегъл групи в България, за втори път в Бургас с нов басист и нови парчета.

DAMAGE EXTREME – дет/траш мегъл група ог гр. Бургас, сформирана през 2006 г. Сравнително нова група, която успя да се наложи за кратко време на българската сцена с концерти в Бургас, Варна, Стара Загора, Хасково.

PRIMITIVE ANGEL GOSPODEN – блек метал група от гр. Сандански, сформирана през 1998 г. Група, която няма нужда от представяне – вдъхновена от блек метъл идеологията и мрачния Север, която ще се качи на бургаска сцена за първи път.

Изображение

http://www.imsb.info/imsb/index.php?opt ... 3&Itemid=1

За повече информация относно предишното издание:
http://www.imsb.info/imsb/index.php?opt ... &Itemid=84

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 6:45 pm 
Аватар

и аз бих искал да дойда дано да успея :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 9:55 pm 
Аватар

MorticiaN написа:
Трябва да видим Господина по география дали ще ходи

Абе ти да не учиш в ПМГ и да не говориш за Добрев?
Иначе се радвам, че има малък интерес :)
2006 беше невероятно. Това Врани Волоса също свиреха както и Act of Grotesque, но и тази година има много силни попадения.
Примитив Ейнджъл Господен ми идват до гъза, направо умирам от кеф!
Райсрадио не съм ги чувала до сега и Демиджа не съм гледала на живо, а само на репетиции и нямам търпение :)
Иначе Ривендж, Северия и Деменция са си ясни :mm:
Когато ми казаха и за Дарк Инвершън не можах да повярвам. Много се радвам, че се събраха.
Наистина се очертават 5 часа сеч!
:spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 5:32 am 
Аватар

Ще се ходи! :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 9:59 pm 
Аватар

Zail написа:

Има ли някоя определена група, за която отиваш или задари самия фестивал?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2008 1:28 am 
Аватар

Arcana написа:
Zail написа:

Има ли някоя определена група, за която отиваш или задари самия фестивал?

Просто за музиката , близко ми е и ми се излиза с приятели . :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 27, 2008 9:36 pm 
Аватар

Добре ще е да чуя малко от родната сцена :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2008 12:04 am 
Аватар

Казвайте който е бил какви са ви впечатленията :)

Аз като цяло не съм много доволна. Не знам как точно стоят нещата, но май са закъснели с пускането на групите за техниката и саундчека и съответно концерта малко закъсня.
Първата група Damage Extreme ги бях слушала по репетиции само и винаги много съм ги харесвала, но на концерта беше страхотно и както се оказа първата и най-неизвестна група ми хареса най-много като че ли. Много добри музиканти, много хубав стил и много яка музика :)
Следващи излязоха Reichsradio, на които бях слушала само 3 песни и много ми харесаха. На концерта звукът им беше доста лош, басът се чуваше над другите инструменти и бучеше много неприятно, но иначе вокалите ме изпълниха. Много яки грайндкор елементи имат и ако следващия път когато ги гледам звука си е наред мисля, че доста ще се куфее.
Трети бяха Primitiv Angel Gospoden, които излязоха смешно гримирани и като музика също не ми допаднаха, колкото очаквах. Май те бяха групата с клавиристката със сърчице на бузата, която през цялото време гледаше супер уплашено като че ли се чуди "къде попаднах, в какво се забърках" .
Последваха Demenzia, на които не съм кой знае голям фен и не ги гледах през цялото време. Имат един луд клавирист, който подскачаше през цялото време, ама не ми хареса как пее осбено.
На Северия пък не се чуваха вокалите. И като съм ги гледала преди е било много по-готино. Накрая като увеличиха звука на микрофона се разпознаха някои любими мои песни.
Dark Inversion бяха много добре. Много ми харесаха като цяло и останах много доволна и от звука и от музиката.
И накрая хедлайнърите The Revenge Project... Всичко беше супер, надъхахме се, разкършихме се и .... започна панаира. Понеже залата беше запазена до 10 часа охраната започна да прави някакви проблеми и някой си играеше с лампите и много брутално дразнеше вокала (дано метнатото шише от сцената да е оцелило) и така със две песни си останахме, защото трябваше да се прекрати концерта. Така и не разбрах защо точно, но беше изключително глупаво, защото винаги след това можеше да се доплатят някакви пари за 15 минути повече. Нито е имало пиянски истории в залата, нито някакви мизерии, единствено се оплакваха, че сме пушили в залата, но дори никой не каза, че не е позволено. Миналият път нямаше такова нещо. И наистина много съжалявам, защото и хората бяха малко и настроението поне за мен не беше същото. Надявам се само сега да не пропадне концерта на Самаел, който е на същото място.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]