|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 15, 2008 3:29 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Rampage написа:
спести ми писането
от себе си добавям и Narutaru и Shippuden-a ---това са най-лошо нaпрaвените анимета,които съм гледал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 15, 2008 5:54 pm |
|
K i v a. to Last |
|
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Охо,тука мога с дни да пиша Капуто -- по традиция трябва да получи +1 хейт точка и от мен... толкова безсмислено и разбозано,че думи немам X_x Green Green -- само от ОВАта разбрах каква боза е.. ужас Vampire Knight -- това е идеално за дремене или когато трябва да си лакирам ноктите,че да ми бучи там нещо на главата Legend Of Duo -- 1 изгубен час живот мега зле е това... Белинката -- насилих се до към 60 епизод да я гледам,не беше толко зле,ама след това тотален провал >.< Elfen Lied -- безсмислено и само пълно с кетчупи и блаблабла... X_x Shingetsutan Tsukihime, Dokuro-chan, Shakugan no Shana, Fate/Stay Night също си получават хейт от мене XD
хайде за сега толкова
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 15, 2008 10:23 pm |
|
Rampage |
|
|
|
zlobcho написа: Rampage, леко бе! Това ти стана любима тема Иначе напоследък все по-трудно си намирам качествени анимета
ами виж кво щи кажа аз съм малко по-претендзиозен щом става въпрос за аниме
а и не харисвам жанра mecca така че сам си направи изводите
Saffir,какво искаш да кажеш с тва
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 15, 2008 10:28 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Иска да каже, че вече преди си го оплюл анимето
Rampage написа: Gun X Sword-на 1-я еп и го зарязах.роботи,пистолети-аз да не съм на 8,че да гледам такива неща.за сега толкоз Rampage написа: Gun X Sword-майко мила какво беше тва ве.ебах мааму напрао ми са повдига от тва нещо.1 еп само гледах и напрао щях да повърна
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 16, 2008 9:45 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Rampage написа: zlobcho написа: Rampage, леко бе! Това ти стана любима тема Иначе напоследък все по-трудно си намирам качествени анимета ами виж кво щи кажа аз съм малко по-претендзиозен щом става въпрос за аниме а и не харисвам жанра mecca така че сам си направи изводите Saffir,какво искаш да кажеш с тва
Аз също мразя меката, ама не се и мъча да я гледам и затова не я оплювам Исках само да отбележа, че през мнение са все твои, ама няма лошо, щом ти харесва А аз като знам какви анимета съм дропнал, ако ги опиша тук война ще настане
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 16, 2008 7:08 pm |
|
Rampage |
|
|
|
zlobcho написа: Rampage написа: zlobcho написа: Rampage, леко бе! Това ти стана любима тема Иначе напоследък все по-трудно си намирам качествени анимета ами виж кво щи кажа аз съм малко по-претендзиозен щом става въпрос за аниме а и не харисвам жанра mecca така че сам си направи изводите Saffir,какво искаш да кажеш с тва Аз също мразя меката, ама не се и мъча да я гледам и затова не я оплювам Исках само да отбележа, че през мнение са все твои, ама няма лошо, щом ти харесва А аз като знам какви анимета съм дропнал, ако ги опиша тук война ще настане
опиши опиши никва война няма да настане
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 10:18 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Добре, ама после да не кажеш че не съм те предупредил Да похваля аз Самурай Чамплу: сценариста е бил егати болният мозък Главният герой изкла сумати народ за 100 кюфтенца, макар че беше навит и на 50. За една ваза накараха жената да проституира. Или пък онази простотия дето се изклаха само за да видят кой е по-добър. Просто се убедих за пореден път колко по-напред сме с материала като нация Ако някой е по-добър го намират я с нож в гърба, я с отрова в храната още от древни времена Пък законите още Крум ги е наложил, не че ги спазваме
Ама да не се отплесвам от темата! Най-отвратителния епизод, който гледах наскоро и заради който се отказах от цял (иначе не лош) сериал, се разказваше за един, който използва 9 годишната си дъщеричка в някакъв експеримент и я превърна в мутант То вярно, че в действителност има боклуци изнасилващи и убиващи децата си, ама не започнах да гледам анимета, за да гледам подобни простотии Едно е да гледаш там нинджи и самураи и тем подобни да се кълцат, ама чак такива гадости То аз спрях да гледам холивудските глупости точно заради подобни неща, серийни, масови убийци, психопати, няма никаква оригиналност освен кой ще измисли по-гадно убийство. Дано японците не залитнат по подобни простотии!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 12:13 pm |
|
Rampage |
|
|
|
еееее ти нищо не каза разочарован съм от тебе злоб4о кажи поне аниметата ти каза само Самураи Чампуу още нема ли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 1:29 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
zlobcho написа: Най-отвратителния епизод, който гледах наскоро и заради който се отказах от цял (иначе не лош) сериал, се разказваше за един, който използва 9 годишната си дъщеричка в някакъв експеримент и я превърна в мутант
FMA?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|