|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hakushaku to Yousei Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 1:31 am |
|
KnX |
|
|
|
faye написа: Бишита бишита! Романс, говореща котка! Какво повече му трябва на човек. А почва и тоз месец Мислех че има пусната тема явно съм грешала
Смърт,тонове кръв,уроди,вадения на очи,счупен кръст на две,ядене на малки момиченца и други приятни работи.
Дам това му трябва на човек.
_________________ bah
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 12:15 am |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
"Raven, there's no need to kill anyone over such a trifling matter." =O
Та как и да е. Радваща история, радващи персони. Опенинга не беше много впечатляващ.
Пак страхотно котенце заради което ще се гледа анимето. И момичето Лидия май беше, има страхотна коса. Пък за сладура да не говорим
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 2:19 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Usagi написа: ако не бяха тея малоумни "блестящи" сцени на няколко места
Тази, в която Едгар преби един от преследвачите, щеше да ми хареса много повече, ако не беше такава.
Иначе Нико рулва x3 И бутнаха още бишонени в опенинга. xD
Ще видим какво ще правят с търсенето тоя меч сега~ ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 9:21 pm |
|
Jojo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
|
lzpreslav написа: мхм .. Lenalee-chan и JoJo ми препоръчаха да го гледам, не останах разочарован, интересно е за момента не чак толкова, но~ все пак нещо малко по-оригинално, втори епизод като че ли ще е подобен на първия
аве много си е яко ^^ аз останах много,ама много доволна от 1 еп. и с нетърпение ще чакам да излезнат още епизоди аз се флюбих в Едгар(или там както му беше името),че не ми стана много ясно той на колко неща е граф иначе идеята с fairies е много яка и котката е голям сладур(как яко пие уиски ) другите герои,които мернах на оп. също изглеждаха готини само ме притеснява,че доста време ще трябва да се чака до следващия епизод събнат ; ) а и мацката Лидия е сладка особено като беше във вечерната рокля с прическата аз тъкмо се надявах тя да реши да скочи от кораба ама уфф не станаxD много, много ме очарова ^.^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 9:41 pm |
|
tin_min |
|
|
|
Супер сладко беше първото епизодче! Изглежда и аз ще се присъединя към фенклуба на Едгар *drools*
Обаче и аз имам няколко забележки, тея блещукащи моменти наистина малко дразнят, въпреки че моята реакция по-скоро беше смях (приличаше ми на лошо изиграна пародия на Тамаки-сама )
И тоя котарак (до колкото разбрах от филмчето) защо по ангелите е със женски глас
PS: Като слушам Лидия веднага се сещам за Котоко (Itazura na Kiss) и все си я представям с характера на милото наивно глупаче (не че и тя не си е наивна )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 10:04 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
tin_min написа: PS: Като слушам Лидия веднага се сещам за Котоко (Itazura na Kiss) и все си я представям с характера на милото наивно глупаче (не че и тя не си е наивна )
ми тя сейюто е същата
иначе по руси пичове мн мн не си падам (от светлокосите само с бяла коса ме кефят)
ама иконома изглежда сочен
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|