|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Characters: Tsundere Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 2:48 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Който не знае какво е, значи не е чел скоро термин-темата и трябва да го направи, преди да гласува/ пише тук! Амиии... отдавна мисля да раздвижа форума с такава тема, за обсъждане на определени герои. Та реших да започнем с тсундере .
Общо взето в такива теми(да, ще има още нататък :Р): - Гласувате дали като цяло ги харесвате или не - Казвате защо - Пускате пик на любимата (тсундере) героиня / казвате от къде и коя е и защо е любимата - Обсъждате съфорумското мнение
Аз лично, както и повечето, се кефя много на тсундере героини. Истината е, че те в повечето случаи обират повече точки/фенове, от главната героиня Защо ли? Може би събуждат у феновете passive mamoru complex (pamocon! ). Което ще рече от междинен език - нуждата от пасивна защита - момиче, което няма нужда от защита, колкото главната героиня, но все пак ако я защитиш почва да мърка сладко Тоест показва нежната си част само пред избрания, разбира се Не знам дали се изразих достатъчно разбираемо, но сега за сега - гласувайте
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 3:20 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
от темата с дефиниците: "[url=термин, с който се описват момичета, които са студени и строги на пръв поглед или пред хора, но после се размекват, когато героят е насаме с тях]Примери[/url]" - това нарочно ли е така, щото повтаря предишното изречение, предполагам си искал да линкнеш към онова мнение с яките картинки на Рин
- Гласувах!
- Мноо ясно, че ме кефат:
пасивните героини - блех..., kickass супер-героини - duh...; обаче Тсундере типа са може би едни от най-сложните и добре развити образи; имат си мека, пасивна страна, но могат и да са агресивни и да преследват това, което искат...
общо взето като приятелката ми, която по-скоро мен ме свали, отколкото аз нея и после ме заряза също толкова бързо (вътрешен глас: Я, па тоя и приятелка си имал, как лъже не е истина... O rly?)
- Любима героиня, хм... много са; айде ще кажа мнението си за героините от нашумелите наскоро анимета само.
Tohsaka Rin, ама от UBW сценария, не анимето F/SN.
Що ми е любима, ми щото кърти мивки и е момиче, и е 100 пъти по-яка от Широ, a.k.a. Голямата Вежда...
Sawachika Eri от School Rumble.
Тенма да се скрие някъде, щот онсовно заради Ери-чан и компания гледам анимето; Харесва ми предимно заради взаимоотношенията между нея и Харима...
Едит: абе това тсундере ще го направим доста популярен термин, а?
Последна промяна Morri D'in на Вто Юни 27, 2006 3:56 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 4:07 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Типичен вид момиче което би се харесало на момче.
Аз по принцип хич не им се кефя щото се държат като надменни м*рши.
Много по харесвам типове момичета като Якумо и Ичиджо.
А най-харесвам такива като Мико. Просто е естествена.
п.с. и съм забелязала че цундере ги рисуват все на опашки
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 5:13 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Не само ти си забелязала за опашките, това е необясним феномен...
Цитат: Типичен вид момиче, което би се харесало...
И хмъ, тсундере не е ли само в аниметата... по принцип не съм срещал хора в реалния живот, които да могат да бъдат определени с тази дума... да ти крещят постоянно идиот, идиот и прочее и да те командват насам, натам, пък насаме да се държат като с умекнали крака - такава комбинация няма просто...
ie, злобна твар, под чиято фасада се крие ранима душа
Саяне, недей - аз от анимесуки съм крал основно инфо за Тсундере и прочее, какъв е смисъла да им кажеш нещо, което си знаят (въпреки че това за опашките си е нашенска мисъл, там нищо не пишеше за това)
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 5:34 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Morridin написа: по принцип не съм срещал хора в реалния живот, които да могат да бъдат определени с тази дума
Ааа има, има. Шизофрениците
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 7:24 pm |
|
Sierra |
|
|
|
Safiir написа: Morridin написа: по принцип не съм срещал хора в реалния живот, които да могат да бъдат определени с тази дума Ааа има, има. Шизофрениците
Дам, върха на глупостта. Нищо лично.
Иначе има такива хора, но сега няма да се впускам в психологически подробности.
При цундере героините ме дразни това, че много често са от губещата страна - Sawachika например.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 7:34 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
N'oh, и аз смятам, че няма такива момичета в реалността. В общия случай - срещал съм подобни, но крайния резултат е - или тсун2дере0,5 или са тсун0,5дере2 В крайна сметка - насаме и пред други разлчно, такова отношение в реалния живот е нещо доста неприятно А в аниметата ни се харесва - явно е доста различно... Ясно е, че не можем съвсем да се поставим на мястото на аниме героите, но все пак тсундере си правят обвивка - в реалния живот обвивката е част от героинята ...
Иначеее....вземайки 2те обсъждани в момента: За Савачика не е сигурно още как ще свърши - аз имам надежди за нея. За Рин - ам, тя си има Арчер в известна(хич не малка) степен... + МАСА фенове и за 2те
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 9:32 pm |
|
DNA |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 3:33 am Мнения: 273 Местоположение: 42°39'29.31"N; 23°24'02.22"E
|
Цитат: п.с. и съм забелязала че цундере ги рисуват все на опашки
Шана от Шакуган но Шана не е с опашки
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|