|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Депеш Мод в България... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 09, 2008 3:25 pm |
denik |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
...ама на 18 май. Точно между двете матури >>>>>>>><<<<<<<< Има ли фенове тук, които ще ходят и които не са на матури?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Депеш Мод в България... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 09, 2008 9:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15211_1239058753.jpg) |
souleater |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
denik написа: Има ли фенове тук, които ще ходят и които не са на матури? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Има, има ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Няма как да пропусна втория концерт
btw. "Васил Левски" колко по-голям е от "Локомотив"?
_________________ ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 10, 2008 1:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=332_1258504865.jpg) |
Karia~chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Anime<O_O>addict написа: Пааааак ли тия бееееееее .... ЕЙ НАСРАХА СЕ да идват .... да вземе да дойде някоя наистина добра и стойностна група като U2 или Foo Fighters ама тия просто не струват ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) и то нормално да идват само тука ... еми къде другаде ще ходят ... П.С не ме хейтвайте просто освен че не струват ами и някво продрано електро ... аве помията и мизерията е пълна ...
Начи аз си те познавам.. знам че си ограничен, тъп, прост, смотан и така и така нататък... всички знаят какъв си.. ама чак пък толкова... изумяваш ме бебчо <3
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...![Изображение](http://i43.tinypic.com/2d1pt0k.gif)
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 10, 2008 9:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Anime<O_O>addict написа: Пааааак ли тия бееееееее .... ЕЙ НАСРАХА СЕ да идват .... да вземе да дойде някоя наистина добра и стойностна група като U2 или Foo Fighters ама тия просто не струват ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) и то нормално да идват само тука ... еми къде другаде ще ходят ... П.С не ме хейтвайте просто освен че не струват ами и някво продрано електро ... аве помията и мизерията е пълна ...
Не знам кое повече ме тревожи...
Че не слушаш хубава музика...
или че мога да си говоря нормално с тебе...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 10, 2008 12:44 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Хах, първите 2 групи, които спомена имат качествата на спукан хемороид дето е залепнал за гащите ... Aко трябва да избирам м/у ДепешЪ и тия ... определено бих заложил на " жалката електронна музика ".
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|