|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
vegetosayajin написа: Wind_Falcon написа: Като гледам коя какво и що пише, имам чувството че 90% от тях са кифли... И 60% от тях нямат пълнеж още нали ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Трябва да ги знам вече всяка поотделно за да знам и за пълнежа, но да повечето така изглеждат, сухи (малки) кифли...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 10:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Shadowcat написа: Toва, че гледат анимета, хентай и четат манга, не ги прави нещо кой знае какво по-друго...
Момичета, като момичета...с добри и лоши качества...и кифли и метълки и емота и някакви "yo yo yo motherf*cker..." и "оо....облаците са розовии...и с формата на понии...брей..." и подскачащи на DnB и нормални...
Лелеее забравих, че хората обичат да анализират хората по музиката, която слушат...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 1:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26093_1287338854.jpg) |
Jesus |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
Wind_Falcon написа: vegetosayajin написа: Wind_Falcon написа: Като гледам коя какво и що пише, имам чувството че 90% от тях са кифли... И 60% от тях нямат пълнеж още нали ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Трябва да ги знам вече всяка поотделно за да знам и за пълнежа, но да повечето така изглеждат, сухи (малки) кифли...
що бе? на външен вид го докарват.. повечето са сладурчета...виж за пълнежа...айде стига с тея експерименти с хранителните съставки даеа! че и не само хранителни
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 9:52 pm |
![Аватар](http://i119.photobucket.com/albums/o137/mszkamio/vkav_zps1b3d2016.jpg) |
crazykitty |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 2:39 pm Мнения: 1317 Местоположение: In your heart
|
Red Pyramid Thing написа: A cat is fine too... та...
смисъл
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 23, 2008 9:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
SHADOWSONG написа: Мм ПОНЕ тези момичета с които съм се запознал са готини.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Четки..... ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Деба не съм в крак с модата...
На какво по дяволите почнахте да викате "четки"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|