|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 09, 2008 10:57 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мхм, всеки месец излизат.
Като го сканират и преведат ще го имаме. Нека не забравяме, че групите се състоят от хора с личен живот. Когато тогава.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 1:49 pm |
vampire_kiss |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
ZarSi написа: Ааах,другата седмица,другата сееедмица ![:love:](./images/smilies/love.gif) ама той вече излезе ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) още вчера ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) и е супер як !
Последна промяна vampire_kiss на Нед Сеп 21, 2008 4:02 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24706_1313331941.jpg) |
Lenalee-chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
gaara_dreamer написа: в кой чаптър на Vampire Knight Зеро почти целуваше Юки :?
24 чаптър или по-точно 30 страница
btw Новият чаптър беше жесток
Нямам търпение за боя между Юки и Зеро
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 5:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18377_1236520568.jpg) |
Kiava |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
x3 awww, най- сетне новия чаптър ^^
Корицата му е размазваща. Едва не ревнах като я видях ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) (повече харесвам ZeroxYuuki, Канаме някак не ми е симпатичен :/ ... особено сега с тия масови кланета xD)
Ух, сега до следващия месец ще ме изяжда какво ще стане. Очертават се 2 битки... Аз викам Takuma да не затрие рода си съвсем, ако ме разбирате. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А пък другата... някой ще я прекъсне точно преди Юки да умре, няма начин. Tah noble vamps ще я спасят (предполагам).
Единственото, което не ми хареса в тази глава беше, че Ридо много бързо го затриха. Подготвяха почвата за зрелищна финална битка между него и Канаме, ама на... Явно ще са Канаме и Зеро накрая. Поне така би трябвало да стане, ако това се счита достойно за титлата "шоджо"
Абе чакането си заслужаваше и това е най- важното ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|