ми при мен има огромна разлика,когато съм на училище и когато съм ваканция обикновено рязко спада гледането на аниме през седмицата(няколко епизода най-много и то не винаги) иначе през събота и неделя ако компа е свободен гледам да понаваксам.Та училището от тази гледна точка влияе,че по-малко аниме гледам, а когато съм ваканция и компа е свободен(все пак имам сестра,с която шервам pc) си гледам аниме, колкото мога ^^
Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 9:44 am
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Мне, при мен е обратното анимето пречи на училището.
Гледам до късно вечер и в даскало после спа. Записвах по едно време аниме на мп4ката, но трябваше или да е на английски, или да го рендвам с по-големи субове, за д амогат да се четат. Но като цяло училището не пречи на АНимето.
Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 11:22 am
SSJ Kisoso
Не знам какво беше преди една година, но анимето/-тата/ пречи/-ат/ на у-щето. /nod/ ~мнооого //по оценките си личи :/ В у-ще вече не мога да гледам, в автобуса спя, пеша... слушам музика и гледам пътя О.о, то няма време.
Затова... и училището пречи на анимето >.<
Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 1:35 pm
ZaNmaRu!
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 12:15 pm Мнения: 363 Местоположение: Nadejda City !
Охх, за жалост, пречи...Не съм забелязвала особена промяна в оценките си (те все не са много добри, ама това е поради чист мързел), ама за майка ми причината не е само в това, ами в компютъра (естествено, невинните компютърчета отново биват обвинени )
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:48 pm
Yamato
Като цяло гледам да си държа мислите далеч от анимето когато съм в даскало макар че ако има с кой да коментирам нещо с удоволствие го правя.Иначе у нас рядко уча иилии ако го правя отнема максимум час така че винаги ми остава време за аниме
Всичко може да се съчетава и ако човека си распределя времето рационално и знае кога и какво да върши и го прави точно,то тогава на такъв човек винаги му стига време за това,което е планирал.Аз винаги разпределям времето си рационално,поне в повечето случаи и си карам по график,както така успявам да съм с висок резултат в училище и да гледам анимета,та и да върша и други работи.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 12:04 am
Wakabayashi_Genzo
well,school totally sux...and anime is the best so it's really simple...предпочитам у нас да гледам аниме,в тъпото даскало мангата повече върви иначе това,че по цял ден гледам и не уча за изпити е друг въпрос...
Аниме пречи на училище! Училище на аниме - не, защото аз не отделям дори минута за училище ^^' като изключим ходенето. Което е доста зле и трябва да се стягам, но тва е друг въпрос
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения