|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 28, 2008 10:34 pm |
![Аватар](http://i38.tinypic.com/ok66a1.jpg) |
vivianne |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Отначалото историята ми допадна,но като изгледах 1-ви епизод...
Това ми беше малко в повече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз попринцип симпатизирам на лигавите персонажи,но тук нещо се получи обратното.Е,можех да преглътна разочарованието от героите,ако историята беше невероятна,ноо за жалост и това липсва
Естествено няма да прибързвам,някога,когато излезе цялото аниме ще погледна от тук-от там,може пък да ни изненада приятно...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 8:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Да с последния епизод много ме израдваха ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Дано да продължава в същия дух!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 10, 2008 7:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24917.jpg) |
goldd |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Май 20, 2008 9:42 pm Мнения: 101 Местоположение: Hueco Mundo
|
altostratos написа: Ся щему хвърля един бърз поглед.
Заслужава ли си да му бъдехвърлен според вас? Че ако става да му фърля и аз
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|