|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 12:34 am |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Wind_Falcon написа: На Death Note втория защото музиката кърти и по много добър начин се вкарва с показващите се картинки
И аз съм на това мнение
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 01, 2008 10:42 pm |
|
little_hebi |
|
|
|
Тоя опенинг дето всяка събота и неделя сутрин ме разреваваше. А анимето е простоооо бозище якоооо Абе пак някаква история тъжна, ама не ми харесва. Обаче интрото лелееееее. Аз попринцип адски трудно рева на песни или филми. Само на Титаник и то ако съм изгледала филма от до и вече накрая чак рева, обаче туй интро....а междо другото циврех на БГ версията. Даваха анимето по Канал1 и го превеждаха "Аз и брат ми" Ana wa akhi е заглавието. Песента на арабски и БГ е с една и съща музика и т.н. единствената разлика е в езика... http://housvideos.vidiac.com/video/AF71 ... F0225C.htm
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 02, 2008 7:42 am |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Адски много са "най- запомнящи" се, но последния, който ми се наби в главата е този на Jigoku Shoujo... Песента нереално много контрастира с анимето и същевременно си е точно на място. Иначе персонален фаворит ми е може би Elfen Lied.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|