|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 11:54 pm |
|
bogy_shashav |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
|
Krakadu написа: нали им е присадена кожа от Yoma. Тва е май което го плаши. В 1вите чаптъри нали тоз quest givera на Clare я издразни че не са преоблякла при Раки че да не види и той. за присадената тъкан си мисля че става дума О.о
Ъъъъъ, тоест не го казал в смисъл "Лелееее тоя как щяха да му потекат лигите ако те види".
Помисли си пак. Клейморите могат да манипулират външността си 100%. Проблемът беше просто в класическите цици.
Друг е въпроса, какво става вътре...Нали попа е видял нещо като е разглеждал раните на Клер?
Може и да се проявява известна външна мутация, но засега не я показват.
Дано не стане като онуй прословуто изказване на Сара Кериган I grew a penis...
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
http://drunkethics.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 10:40 am |
|
Krakadu |
|
|
|
блааа хахах тва Кериган каде го казва xD
btw: ае стига ве половин страница постове ала бала аз секи път влизам с надешждата да видя "ИЗЛЕЗЕ"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 05, 2008 9:16 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
WrathOfGod написа: Сега очилаткото ще си го отнесе
едва ли ,сигурно ще се измъкне с приказки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 4:40 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
пак завърза едни интриги тоя очилатко Май и в следващия чаптър няма да има битки.Интересно ми е дали Рене ще се измъкне от Рифул
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|