|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 3:53 pm |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
babydoll написа: Никой не те е молил да ми отговаряш!Поне да беше измислил нещо свястно,но пък мисленето е за хора с мозъци...
Личи си че не знаеш що е Твърда музика, ама така е като си фен на меки Китки...
И БТВ- още първият ти пост имаше интелектуалния заряд на издразнена 13 годишна пикла със хормонални проблеми, която вместо да се опита да си напъне 2клетъчния мозък и да даде свяйстно мнение почва да обижда като албански тракторист напил се с местната 4 градусова боза.
Да си фен на Токио Хотел значи да си мейнстрийм Льольо, слушал до вчера Азис и Малина, ама ги зарязал защото вече не са толкова модерни и искащ да изглежда Хем мрачен и секси хем модерен. Пък и как ще се впишеш в компанията си от 13 годишни пикли, слушащи само това, ако и ти не слушаш ТХ...
Айдепонеже съм добър ти давам едно видео, че да намокриш нода с еякулат... Или лиги
http://www.vbox7.com/play:1cfd5969
И БТВ. Като гледам имаш мнения единствено и само в тази тема? Ти аниме фен ли си? щото ако не си махни се, отивай си!
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 10:40 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
KoCTeH написа: babydoll написа: Изкарахте целия свят ненормален и некомпетентен!!!Спечелили са повече от 40 награди!Сред които най-добра международна рок-група!Според вас телевизии като MTV и VIVA не са достатъчно компетентни щом връчват такива награди на Токио Хотел...Просто си нямате работа и се чудите с кой да се заяждате!!! Най-добра международна Рок-група God Damn IT ! ! ! Не вярвах,че ще видя нещо подобно В интерес на истината VIVA даже не я знам MTV ... да,по цял ден да гледаш ченилки с новия си хит или подобно Гледах VH1 ... там поне пускат хубава музика по често
Кх *задавя се* Яко рок, яко вижуъл.. да, нали тва им беше първоначалното желание... е тка и стана, на всеки 3ти кат му кажеш вижуъл и той веднага "Аааа ТХ" ... *FACEPALM* Не, тея не правят музика, те дрънчат, а Били-Гей писка, все едно някой му е бутнал нещо в дупето... и аз мога да мръкнам по-добре от него ако някой ми реже левия крак с резачка... Признали са ги... да, уха, на MTV мнооого отдавна му падна реномето... Дет вика Иван, само чернилки и мулатки със закръглени дупета пускат... Но да, за тях ТХ са си яко рок... HARD
Боже колко ми е тъпо щом пиша тука като дори няма смисъл да си хабя усилията............. *facepalm*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Токио Хотел Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 2:51 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
rainbow написа: Металика Айрън Мейдън Меноуар Дийп Пърпъл Рейнбоу Уайт Снейк АС/ДС Деф Лепард Скорпионс Джудас Прийст
Нека позная, това е името на 1 група ?
Препинателните знаци са нещо прекрасно ( когато ги има ).
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 4:06 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
силно се надявам скоро да умрът
най малкото защото пишат Токйо грешно, пише се Tokyo по новия правопис, включително и на немски.
И се опитват много безуспешно да се направят на японски групи, поне стайлинга да го бяха изкопирали както трябва ама не... яко зле и малолетните им фенки са някви страшни, колкото знам все са някви ненормални фрийкове.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:31 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Spokesman Of Madness написа: Майка и Син?
Майка и Дъщеря...
Бил не е момче...
Всичко е реклама. Както Тату...
Истината е, че те не са лесбийки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 1:15 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
vegetosayajin написа: snookie написа: Истината е, че те не са лесбийки NO WAI O_O сега ще кажеш и че циците на памела не са истински Т_Т
Е ти луд ли си, тва вече са долни инсинуации...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|