|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 11:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Имам много гадното предчувствие, че в края на краищата Сузаку и Лелуш ще минат към един и същи лагер. Оня лагер на на онези дет мразят Британия, а те самите биват мразени от Британия и още бая народ.
Любопитно ми е какво би ми могъл да направи човек, който е изгубил всичко и единственото, с което може да разполага е акъл, Геас, който вече не може да използва върху бая народ и живота му. Намирисва ми на "Ако умра, ти умираш с мен." А то не мирише, ами направо си вони. Но определено изобретателността на Лулу ме е изправила на нокти. Как ли ще ни шокират?
К'во ли ще стане със С.С.?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нещо много тегаво стана ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Точно това преобръщат нещата наопаки с всеки епизод почва да ме дразни. Дори на Лулуш почвам да му се нервя
За последният епизод, ми беше непоносим момента в който Лулуш отива където са се събрали да го предават. Направо спрх и пауза 2 минути докато се настроя за кофти развръзка. (не беше чак толкова смазващо ^^) Карен хем го знае толкоз добре и пак направи кофти заключението. Как стават тез работи. А иначе тез Оги и Вилета официално в черния ми списък(Сори Сафо, Вилета пада под ножа )
Точно за рицарите, кой е Зеро не трябва да има никакво значение. Това че ползва гиас още по-малко. Както го виждам оптимално са се уплашили да не би те самите да са попаднали под гиаса ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Стана ми кофти за Роло. Мислех че ще има хепи енд за него ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Но изглежда това аниме е на системата: "Накрая ще остане само един." В първи сезон дадоха нали, че краля винаги е сам, така че вече знаем какво да очакваме. Сега само ми е чудно как ще се възползват от присъствието на Мариан, като СС е в това състояние. Също ССе пленичка на Британия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Толкова банално се получи че няма как да не се отбележи >< Гино не знае за Гиаса тъй че вероятно е направил мизерия за използването на Фреа и Британия е казала "Как с теб тъй и без"
Сега очаквам главно Ориндж да прави шоуто ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Другите са малко шах матнати. Преди да се подреди подходящия сетинг май няма да видим развръзка. Сузако е другата въпросителна. Какво ли ще щукне на вече вероятно напълно превъртелия му мозък
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 10:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8231.jpg) |
babaginka |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
faye написа: Точно за рицарите, кой е Зеро не трябва да има никакво значение. Това че ползва гиас още по-малко. Както го виждам оптимално са се уплашили да не би те самите да са попаднали под гиаса
Еее недей говори така ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . Това че Лулу е принц на Британия автоматично означава че е използвал японците като инструмент в борбата с баща си... Те се борят за свободата на Япония, а не за егоистичните цели на някакъв хърбав британски принц ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . А факта че има способност да манипулира хората безпрепятствено още повече усилва чувството че са изработени и предадени. Затова и даже Карен толкова много време му се перчеше
Анимето е много добро. Дали ще има силен край - малко ме съмнява (предчувствие).
Интересно ми е обаче какво ще направи Карен сега, след като (предполагаемо) Япония е освободена. Дали ще застане до Лулу в последната битка или ще му бие камшика. Нашия човек остана без персонал ей
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|