Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 33 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:12 am 
Аватар

Flame Alchemist написа:
@Izpreslav , не е безсмъртна. Когато някой придобие безсмъртието получава код (нещо като татуу със символа на гиъса) . С.С. имаше такъв на челото ... сега го няма ... няма логика да е безсмъртна...

Точно затова питам : ) Защото силите се предават, в такъв случай кой е следващият "преносител" на нейните? Lulu ли? Едва ли.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:16 am 

lzpreslav написа:
Flame Alchemist написа:
@Izpreslav , не е безсмъртна. Когато някой придобие безсмъртието получава код (нещо като татуу със символа на гиъса) . С.С. имаше такъв на челото ... сега го няма ... няма логика да е безсмъртна...

Точно затова питам : ) Защото силите се предават, в такъв случай кой е следващият "преносител" на нейните? Lulu ли? Едва ли.

Това няма да стане ясно скоро :lol: и определено не е ясно в момента :lol:

Знае се само че Лулу няма "код" , също и С.С. ... какво е станало ... защо ... как ... само времето ще покаже

И те се предават като "убиеш" старият преносител (май) ... не показаха безполовото , такаче бих предполовил , че е умряло ... когато С.С. видя че "ТО" няма "код" в миналият епизод е било по-скоро финалните му мигове от живота , от колкото "Чарлз да го е оставил жив" ...

yet again ... C.C. е жива , а кода и го няма...

Пак казвам... на този етап , какво е станало си е пълна мистерия ... :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:18 am 
Аватар

Точно, че в близките епизоди трябва малко да просветлят, както и да върнат паметта на C.C., да се съберат с Lulu, сестра му да живее в мирни времена, светът да не е подчинен на лидери като императора, Suzaku да се "махне от сцената", императорът да си изгуби кода и да се загуби в небитието и ... да приключат сезона за момента, пък за трети - ако им хрумне нещо или е останал някой Geass user и с него още безсмъртни кодове (:

Аз пък не мисля, че се предава като убиеш преносителя, а по желание. Беше си избор на C.C. да бъде убита, V.V. - той или е предал своя преди да "излезе" от Sword of Akasha, където си беше императорът, или по някакъв още по-мистичен начин докато предишният умираше. Така че не мисля, че си прав в този случай.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:25 am 

lzpreslav написа:
Точно, че в близките епизоди трябва малко да просветлят, както и да върнат паметта на C.C., да се съберат с Lulu, сестра му да живее в мирни времена, светът да не е подчинен на лидери като императора, Suzaku да се "махне от сцената", императорът да си изгуби кода и да се загуби в небитието и ... да приключат сезона за момента, пък за трети - ако им хрумне нещо или е останал някой Geass user и с него още безсмъртни кодове (:

Не мисля че ще и я върнат ... поне до последните един,два епизода ...

Остават още 9 епизода (ако спазят същият формат) , което са почти два месеца ( и е почти 1/3 от целият сезон) ... that is to say ... има още много време ...

И съм 100% сигурен че няма да изкарат "някой нов безсмъртен" в края на последния епизод ... или ще оставят "отоврена сага" със сегашните герой или ще го приключът ... :wink:

Аз лично не се надявам на хепи ендинг ... анимето за мене НЕ Е банално и такъв край ще съсипе абсолютно идеята му ...

П.п. Това го казвам , защото тайно се надявам на хепи ендинг :lol: :lol:

Но от друга страна ... наистина въобще няма да е в стила на анимето ...

EDIT: Не си прав за кода ... ако беше така ОТДАВНАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА С.С. да го беше прехвърлила ... както казах един милярд пъти ... МАО изпълнява всичките условия да получи кода ... включително и двойния гиъс ...

В.В. въобще не е влизал в Акашата по-предния епизод (гледай внимателно) ... той седи отпреде натресен , вижда се с императора ОТВЪН ... той му казва " пак ли ме излъга братко " (нещо такова) , сменят сцената и после Лулу го хваща "капана" и се телепортира ...

И В.В. няма абсолютно НИКАКВО желание да си дава кода на Чарлз ...

Последна промяна Flame Alchemist на Пон Юли 28, 2008 4:47 am, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:29 am 
Аватар

Помниш ли как завърши първи сезон и как чакахме месеци, за да излезе special двойния епизод? Според мен през това време са се чудили как точно да го завършат, че да държи напрежение до началото на R2, че и до сега да ни е ясна малка част от историята. С всеки следващ епизод се научават нови факти, както и сведения, че има още много непознато около главните ни герои, така че краят може и да е happy ending, и да е трагедия, или пък просто всички да изчезнат и светът да си продължи както си е бил преди монархията на Британия (:

Аз спирам вече, защото, докато не излязат поне още няколко епизода, нищо не е толкова сигурно, че да си пиша предположенията ~

Nippon banzai! :wave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:38 am 

Flame Alchemist написа:

Сцената която още не мога да разгадая е тази , в която монахинята умира ... лесно ще забележите , че има кръв И по С.С. ,а не само по монахинята... което води до логичния въпрос ... как става целият "ритуал"?? Защото няма смисъл да показват С.С. цялата окървавена по врата и т.н. и после монахинята в локва от кръв ... и това да стане само от самоубийството на монахинята ... :o :o

Уффф аз съм си го бил написал по-напреде :lol: ма кой да чете :lol: 100% има некфа схема/ритуал за предаването на кода и 100% не е по "желание на продавача" :roll: друг е въпроса че монахинята може да го е направила и после да се е самоубила .. или пък самата смърт да е част от него ...

Cagalli написа:
ЕДИТ: Ами не знам за тату-то по тялото, но СС нали има и такъв белег точно под лявата гърда, който е получила в онзи "ритуал" с монахинята както изглежда. Може би Шаруру и ВВ са направили нещо подобно, само дето Шаруру не е убил след това ВВ.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 7:01 am 
Аватар

ставаше еп. дано се утрепат в следващия :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 7:45 am 
Аватар

Сузаку е голем боклучец, к'вото и да говорим. Очаквам в скоро време да стане следното:
1. Сузаку да предаде Лулуш.
2. Рицарите да кажат "Ми ние вече не искаме Зеро да ни е началник и ше идем при китайците или некаде на друго место, само да не сме с него."
3. Нанали ще получи шока на живота си като разбере за тайнствената втора самоличност на батко си.
4. забравих...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 8:16 am 
Аватар

Епизодчето беше добро. Като се появи императора настръхнах да не би да изплюе камъчето за самоличността на Лулу^^
С тази бомба и нещата друго освен масово клане аз не виждам да могат да направят и честта се дава на Сузако. Ако свърши мизерята няма да има капка право да вдига гири на Лулу.
Сега най-интересната част. Защо СС е загубила безсмъртието си? Най-логично и смислено е че жланието и е изпълнено. Не са дали нищо индикиращо дали Лулу има кода и дали е безсмъртен вече. Следващия епизод ако Сузако му вкара 10тина куршума и той все още рита значи имаме отговора на мистерията.
Това което ме издразни е развитието с Роло. Тотално искат да го сложат на мястото на Сузако. Искат да менкат местата им през десетина епизоа ли?! За него тъй както го виждам ще има два варианта: или да умре като мръсно куче(слабо вероятно) или заради нещата миналия ли по-миналия еп за неуспешното творение, да се окаже например че е незавършена версия на Нанали, която по някакъв начин е специална около майка си и т.н Нещо да забъркат там.
Рицарчетата под Корнелия май ще менкат страни. Нямат избор^^
Следващия епизод ще има много обяснявания, то е ясно и след това нещо ще се прецака за да държи напрежението :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 9:40 am 
Аватар

Мнноогоо доброо епче.. :) жал ми е за СС :roll: Сузако пак ме дразни, а тоя гей дето е ризар нещо си и иска да пречука сузако ме дразнииии :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 12:06 pm 
Аватар

джино е некъв сладур
knight of ten е пълен парцал дойде ми в излишък
на публиката беше разяснено какъв би бил семейния живот с карен
даже я накараха да извика "dai kirai" в асука стил
сузако седеше на стълбите като изритано мръсно коте
лулуш плаче емо сълзи за нънали лол
ама така и не се сеща за карен вече 6 епизода ли колко станаха горката си повтаря "i'll definetely save you" bullshit
нина иска да утрепе сузаку заедно с японците заради Юфи (омг тая ако можеше да я види отнякъде кви ги въши щеше се гръмне)
не мога да повярвам но цц всъщност ми харесва като слейв гърл дано си седи тъй че да мога да я изтрая
п.с. а да и роло съм сигурна че ще умре още като уби шърли стана ясно че няма да го държат жив

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 1:00 pm 
Аватар

Епизода беше хубав, а новата C.C. ме отблъсква тотално....като си беше мистериозна си беше екстра.Сега е просто...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 1:34 pm 
Аватар

Поредният добър епизод за мен.Без C.C Зеро няма да е толкова остър в действията си както преди, но аз си мисля, че C.C-то няма да се задържи много така.
Тепърва ни предстои да разберем ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 1:49 pm 
Аватар

Развалиха С.С :(
Иначе Сузаку е боклук и си го заслужи (бонус точка за Карен тук :P )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 11:30 pm 
Аватар
Цар Алко

Ай стига с тия глупости бе, единия епизод от едните, а от другия си прави каквото си иска. Не искам да обидя феновете на анимето, но втори сезон без някои епизоди яко мирише :nope: :evil: . Писна ми и от пантсутата, циците и разните сексапилни келеши, ако ще става нещо да става! Аман от фенсървис.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 33 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]