|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 1:02 am |
 |
Sayo` |
|
 |
|
Belgarion написа: Е, дори без някой крак или ръка пак ще ви оставя живи, нали  Помислете за тези обаче, които нямат такива благородни намерения 
Е за един крак и една ръка ако ме метнеш от София до Букурещ, септември за Disturbed съм навит, нали си имам по още един от тия крайници xDDD
_________________ Fuck Off.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 7:29 am |
 |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Не съм пътувал и се надявам да не ми се налага да пътувам на автостоп.
Но по-миналата седмица се напихме ,решихме че ни се ходи на море ,опаковахме си багажа и запалихме колата.На отиване видяхме бая стопаджии ,даже за около 40км качихме един.
Иначе след един голям запой на вилата едно момче от компанията се преби и докато се осетим реши да се прибере на автостоп.Качила го някаква жена с деца, а той беше целия в кръв и избит преден зъб.... не знам просто какво си е помислила жената и колко се е страхувала, а и се съмнявам ,че вече ще качва стопаджии...
Последна промяна Ghostbuster на Вто Юли 22, 2008 7:30 am, променена общо 1 път
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
 Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 7:30 am |
 |
ludgidia123 |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Belgarion написа: Oн: Внимавайте при кой се качвате, че примерно ако сте до 18 и аз ви кача, може и да не пристигнете цели до избраната дестинация 
Ако се случи ти да ме качиш на стоп ще си прекараме бахтии веселото
Да,случвало ми се е,от Пловдив до Бургас и обратно.Беше относително забавно,особено когато ни качи един фермер в ремаркето на трактора  ,абе за половин ден стигнах до точка "Б"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 7:35 am |
 |
PCgamer |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 9:59 pm Мнения: 971 Местоположение: Monokuro Sekai
|
Ем на стоп никога не е ме влечало да пътувам нещо просто идеяте не ме кефи да седиш и да чакаш на нечие милосърдие да те качи  .
Друго си е да дебнеш товарния влак само дето в българия това с товарните влакове не е практика път тях много ги няма особено  може и да пробваш да си играеш на криеница с кондуктора в влака варна софия  веднъж имаше един който беше успял да се измъкне половината път до горнa но го хванаха  . Забава в общи линий
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 8:00 am |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Епа само 1 път към лакатник, демек за малко, бехме 5-6 човека, със се раниците от преходче, спре некъв ибати пича, караше презервативи за месната аптечка, качи ни сичките един връз друг, смех ала-бала остай ни по-близо отколкот искахме... Ама не съм фен на стопажийницата. Ясно че е яко и прочее, амааа.... едно време. Са некакси немам доверие на хората... + че винаги си разграфявам деня до последната минута-пет и не мое така на произвола да нз кога ше стигна..

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 8:02 am |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
 |
|
SayanMk написа: месната аптечка
"ме сната аптечка" soudz like a scary place >.<
иначе аз съшо не се качвам по такиа места.....ако ми тряя бягам до следващия град/село и фащам рейс :O
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 8:48 am |
 |
Jesus |
|
 |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
chill написа: Аз от миналта годин си правя планове за стоп до морето, ама все нещо се прецаква Иначе вярвам в късмета на начинаещия и с удоволствие бих тръгнала, стига да има с мен момче на което мога да разчитам
на 2 август родопи? и в края на август-началото на септември- черноморие. навита? искаше ми се това лято да събера групичка за стоп..ама...мързеееливо нещо са мангата.. пък и не само те...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 9:25 am |
 |
Amazoneca |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
inc написа: Не съм пътувала, но ми се искаше някога, обаче вече дори и с момче не бих се качила сигурно, защото сте такива нещастници(да ме извинявате)
Къде отиде галантността и джентълменството по дяволите???
Право в сърцето  . You're evil !
Мен лично много ме кефи да пътувам на автостоп, ама само момиче да се качи при непознати нз ... леко е страшничко.
Иначе съвсем наскоро ми се наложи. На 19ти стана една катастрофа между Бачково и Наренски Бани. Един доста големичък камион (тежащ 25 тона без товара, който е бил 35т.) се беше обърнал и запушил пътя. От 15:30 до 23 часа г/д не пускаха никакви коли. Аз разбира се като най-големият късметлия се озовах точно на този път по това време... почаках малко и реших да потеглям(бях с една приятлка) към Пловдив, а ние идвахме от едно село от другата страна на катастрофата. Повървяхме около 4км и стигнахме до обърнатия камион, преминахме от другата страна походихме още 5 км г/д (там свърши задръстването) и се чудихме какво ли да правим ... дали да останем в Бачково (натам бяхме тръгнали пеша) и по едно време мина една кола. Хорицата се връщаха към Асеновград, защото не им се стояло на пътя още няколко часа. Взеха ни до там, от АСГР беше по-трудничко да си спрем кола на автостоп, ама не щеш ли минава едно такси покрай нас, спира и отвътре се покава една приятелка, която по някакви странни стечения на обстоятелствата беше тръгнала на дискотека към Пловдив с още една нейна позната и то точно в Ликьор, която е на 20 метра от нас  . Това беше последното ми пътуване на автостоп ... така разказано звучи леко приятно, но всъщност целият ден беше като ден прекаран в АДА. Накрая като се прибрахме в нас аз бях супер весел, не бях изморен и ми беше много яко (въпреки нещата през, които преминах).
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 11:48 am |
 |
TORANAGA |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 11:53 pm Мнения: 706 Местоположение: Mushroom forest
|
Стопчето си е просто класика.Навремето като ученик с приятелите сме обикаляли цялото черноморие.Една доста забавна случка ведъж от Балчик ни спират двама пичове за варна.Някава спортна количка газ,газ,
иху аху и изведъж момчето зад волана се обръща и с упер сериозен поглед ми казва-момци до варна сме на четвърта ими показва скоросния лост който му е останал в ръката.После яко смях. Такива неща може да видиш тръпката от стопа е неповторима.Самоче си куих кола и вече ме мързи  .Тая година като ходя до морето сам решил да качвам яко стопаджии.Наслука на всички.
_________________ It is a good day to die !
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|