|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~~~ Shinshi Doumei Cross ~~~ Публикувано на: Съб Май 20, 2006 8:41 am |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Това е най-новата манга на Арина Танемура! С нея Арина отново затвърждава, мнението че е една невероятна мангака! Лично аз съм във възторг от тази манга! До момента от нея има излезли 27 глави, коя от коя по-интересни! С нетърпение очаквам и следващите, защото с всяка следваща глава, мангата става все по-вълнуваща и невероятна! _____________________________________________________ Започнат е български превод на мангата! За повече информация, посетете сайта http://sdc-bg.hit.bg !
Последна промяна Plama_chan на Съб Окт 07, 2006 9:47 pm, променена общо 1 път
_________________ | 何を見てんだよ!美少年はかっこいいでしょ。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 21, 2006 7:29 pm |
|
NaruEikou-chan |
|
|
|
да това е една наистина невероятно сладка манга...много е интересна и май скоро ще й се види края...всеки месец почти в началот излиза списание Рибон и щом мангата я получат (поръчана) в щатите и я сканират...после слен няколко дена пускат и превода и после след още няколко дена я моделират...аз също съм моделирала към 4 глави...макар че се чака поне е сигурно че ще си получиш новата глава...ааа ако някой иска моделираните глави да се обръща към мен щото във форумите на http://www.shinshidoumeicross.tk/ (където става сканиране превеждане и моделирае) са малко против direct linking... и затова...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 15, 2006 8:35 am |
|
NaruEikou-chan |
|
|
|
samara написа: я виж ти, някой друг освен aku-tenshi сканира мангата? Имат ли главите от 15 нагоре? аз разгледах горният сайт, но намерих само Raw сканове с текстови преводи.
ами то да ти кажа не е като няква група за проекти...просто в тоз форум където съм всички са някви мега фенове на Ариначчи...и си поръчват Рибон по пощата и като пристигне един го сканирва (на който му доийде първо) и по принцип винаги valenti (май е половина японка) ни ги превежда а Usio ни ги моделира..но те са почнали да ги сканирват от 18 нагоре...така че 14-17 са само RAW...обааааче..в един друг форум помолиха някой да ги моделира и набързо ги нахвърлих...така че ако искаш моге ти дам линкове... само да кажа, че ВОБЩЕ не са кой знай кво...:
SDC ch. 16
SDC ch. 17
edit: Опааа вчера са сканирали raw-овете на 23 глава...сега отивам да си ги сваля и ще чакам превода ЙЕЕЕЕЕЙ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|