|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 14, 2006 1:30 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Safiir написа: Мдам. Дано следващият епизод го покажат вече Агито. Много ми се ще обаче да престанат да пропускат неща от мангата вече. Половината неща са ги пропуснали дотук
Какво пропускат, те направо правят нова история. Агито изобщо не се появява так, още от първи епизод.. абе изобщо анимето яко куца, за тези които са почнали смангата поне -_- .
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 14, 2006 1:45 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Именно! Ей сега ще настигнат мангата с това темпо и ще почнат с идиотични филъри .
Едно не ми е ясно обаче... Изпускат толкова много от важното и в следващия епизод ще ми пуснат онази простотия с Онигири! Е неееее
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 15, 2006 12:58 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: Няма да се учудя ако го скалъпят за 26 епизода аниме
Недей така,наскоро сънувах че Air Gear свършва с 26-тия епизод и отивам в Япония и избивам екипа на Тоей Анимейшън
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|