|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 6:33 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Kuma се завърна! Сега тези две надървени капитанчета ще видят какво значи Shichibukai, май на този Kidd ще му изтръпнат сандалите . Преди това всичките отворени, ще се бият като се видят в новия свят, но Мечо не мисли така, а и адмирал се очаква да дойде. Веселба ще е и доста новобранци пиратски капитани няма да успеят да продължат след архипелага . Интересно качество има този като може да привлича метал-а, но да не забравяме, че от другата страна има и лапички . Иначе арка преди това нищо особено, всеки си показа гъзарийките, само дето Luffy и той да не остане по-назад превключи на трета, но така и показа най-голямата си слабост пред всички като се превръща после на chibi .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 7:52 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз поне се радвам, че взеха старчето с тях и тръгне ли мечо срещу Лъфи ще е нещо от сорта: " Ти помогна на моя приятел Хачи, сега аз ще ти се отблагодаря" и една битка между Силвър и Кума ще е върха на мангата досега. След това пък Luffy и той да се отблагодари за Трилър арката ще го пусне да си ходи поживо поздраво. Обаче да дойде после и адмирала и там маймунчо вече да се заеме с него. Кид да си остане разбит, а всички други да видят кой ще вземе идното пърче . Да не забравяме обаче, че и Лъфи след схватката с Мория беше в безсъзнание и нищо не е видял и може да има някакви шансове срещу робота. В квартала ми викат малката Ода .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 8:35 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 28, 2008 11:19 pm |
|
zlolub |
|
|
|
на мене Kid ми напомня на Bellamy.некак много надъхан,ама като виде schibukai инак Law най се очертава да бъде силен опонент,как спокойно обърна гръб докато мечката ги пребиваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 03, 2008 9:51 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Като всеки избягал след порцията бой от маймунката, ше потънат в неизвестност.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 1:06 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Яко чаптърче и доста информативно. Сега май Law и Kidd ще трябва да се съюзят срещу Kuma, защото поотделно нямат никакви шансове срещу него. Дано някой от тях да го победи(макар дълбоко да се съмнявам) и най-сетне да усетят какво е да се биеш с Shichibukai. Адмирала Kizaru и той пристигна и то по какъв начин , но тази история с Gold D. и неизлечимата му болест беше много добра. Относно този Clocks доколкото разбирам е дядката, който сега стои при Laboon ? Дадоха и Shanks, а бе за толкова малко страници доста материал за размисъл се насъбра.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 1:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Прочети моето мнение и това на PA3YM .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|