|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 12:44 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Толкова много имена.......
Комурин отново късаше . А тоя призрак доста лесно се примири, той Комуй можеше и да си ги измисля имената :>. Иначе и Крори уникално зле
Надявахме се да свърши по-бързо тая историйка, но толкова чаптъри и изведнъж в една квадратче ни казват как е приключило.... Сега да видим дали ще продължи на по-сериозно или пак ще преобладава смях :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 03, 2008 7:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
С една кутийка затвориха арка, честно да ви призная тази история с вируса--->ваксината леко ме дразнеше, защото хем наблягаха на героите колко са уплашени, хем и яко комедийни елементи. Накрая пък Комурин-а да бие тази ваксина на възможно най-ограничения мисловно герой си беше за смях. Сега си представям в следващите чаптъри как всички носят грамадни кашони и се местят някъде другаде на тайно място(опс може още да не са създали и кашоните, но нашите са напред бее, с плазма монитори са ).
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 1:34 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тадааам, както и предположих, че нашите ще се нанасят в новата щаб квартита, само дето кашони им липсват. Та Линали като видя тия качулатите как наобиколиха Алън за да му правят експерименти доста тъжно и стана, а тя горката не изкара и стон за да се възпротиви. Добре, че поне мустака си удържа на думата и преди експериментите с тялото на Алън първо щесе срещне с Крос и той ще му поприказва нещо. Алън се призна и за musican, което само той си го може. Дано този разговор с Крос му вдъхне надежда, защото в този чаптър Алън е тотално примирен и все му е едно.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 6:48 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ми как няма да е голямо. Крос най-накрая ще вземе да обясни НЕЩО.
Следващия чап ще е с Крос, знаех си че за разговора с него става дума, не можеше да са го забравили. А ален миличкият ми, пак е съспект намбър уан.
Лави и дядката са като буукмени там, обаче ме съмнява да е заради Крос. по-скоро дадката играе някакви игрички,неясно защо.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|