|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 1:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ако някой ми беше казал, че някой ден ще гледам с такъв интерес едно типично лигаво shoujo ... щях да го разстрелям на място! Поддадох се и аз ... продадох си душата вече ... свърши ...
Та забавно си е анимето! Винаги е удоволствие да видиш как Irie с един жест ще обърне цялата логика на Kotoko на опаки ...
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 7:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Almateria написа: Mхм, мхм. С някво по-топчесто от обикновенното й лице .o. И аз си мислех че си въобразявам. Съвсем го докарват на old school
Да и очите й небяха направени както трябва в тое епизод. В началото въобще не ми приличаше на нея...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Какво по-топчесто, какво олд-скуул, артът беше трагедия направо
Ирие!? Крис!!? Кин-чан!!?
Стига бе, кой прави предложение за брак в епизода, когато са го нарисували по възможно най-трагичния начин. Да беше изчакал до някой по-приличен.
Вече се чудя дали ще има един здрав човек в това аниме, всичките по-разпространени заболявани ще ги минат скоро. Може би целта е Ирие да реши, че ако не стане доктор, край със семейството му.
Доста го разводняват, ама... още имам надежда.
//Не, наистина не трябва да оставят аниме герои да говорят на английски, ще ме убият XD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 12:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Haruka написа: Не, наистина не трябва да оставят аниме герои да говорят на английски, ще ме убият XD
Трябва да чуеш "английския" в Black Lagoon. Абсолютно нищо не им се разбира. Като се замисля, навсякаде по аниме като кажат нещо на английски винаги звучи странно и неразбираемо. И нямам предвид това дето вмесно л казват р...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами те японците трудно говорят английски и за нас европейците леко смешно изглежда, относно "L" и "R" питайте бат ви Safiir дали е Райто или Лайт (Death Note). Големи дискусии вкара относно имената и произнасянето.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 1:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ама че каръци! През епизод киснат в болницата за някой.
Ех... кофти ген по бащина линия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|