|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 2:37 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ъъъъъ...призрак?
WTF?
Отново беше фул с комични моменти,ама вече съвсем му загубих дирята какво се случва...Но момента с Ален и Комурин- .
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 2:12 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Хахах Крори изруд, нахапал всички :> Чак крила му пораснали Иначе накрая с призрака и Комуй
Можеби този призрак живее там и не иска да се изнасят всички и да го оставят сам . И почти съм сигурен, че ще е някаква такава простотия :>, а не примерно тоя да е някой друг Ноа.
edit: btw no DGM next week
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 6:59 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Оооо,дали фанбуука не е размазващ.И дали не познавам само числата и имената? Няма значение.Много ме радва....Има ли инфо за някакъв превод в бъдеще или ще трябва само да му се радвам на картинките?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 2:51 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мангата в момента се нарежда след парчето откъм известност за шонен. Друг е въпроса, че сивио го разпъват с истории . Тия вирусните, някой съвсем сериозно ли ги взима, за мен са нещо далечно. Почупиха се от бой и пет минути след това вируси, ай сиктир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|