E aз се чудя как да се сдържа да не ги оспойля xD Обаче гледам си аз опенинга, гледам си.. а "това нещо като че ли го нямаше преди" викам си.. и добре че после поясниха че е изменена леко сцената. Радваше =D Ии почна адски сладко. Нз защо ама имах чувството че гледам работа на Clamp XD Zero: "I will make you cry" направо сцепи тази реплика xD Нз защо, ама гласът на Зеро ме побърква. Всеки път като го чуя и настръхвам .o. На Зеро повече ми харесва от на Канаме, ако трябва да ги сравнявам ._. A прическата на Kurenai Maria e адски симпатична, нищо че тя е откачената ******* I like her =D Aidou е изроод. Нарочно hug-ва Yuuki, за да накара другите момичета да ревнуват и да си го изкарат на нея. Колко е подъл. and cute x3 Blushing Yuuki = No good. Особено когато се блъшна пред Ичижоу @_@ Иии сладък завършек на епизода~
Искрено се смях на началото на тоя епизод ''I will make you cry'' това беше истински култово. А Айдоу е мръсниче. Изобщо як епизод. Kurenai Maria ме кефи има яка прическа ^^^^
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 8:35 am
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Превел си я, но това е само краткият вариант от минуга и половина. Да не се говори, че си сбъркал превода на бълграски на заглавието - Beats не означава Beast и по-правилния превод и Удар на сърцето или Сърцебиене.
ох сърбят ме пръстите искам следващия епизод мацката дето е pureblod е няква шашава и със сигурност в следващия епизод ще има развръзка ^^ Айдоу е голям сладур(особено в епизода,когато махна лепенката от врата на Юки и я попита дали случайно не е дошла да си сподели кръвта с него )
shanara... не всички четат мангата и някои яко ще се наспойлят
Иначе чакам следващия еп с Мария и брата на Зеро ще е интересен сигурно @frozen, радвам се,че и ти се кефиш на новата героиня, по принцип знам,че точно тя няма много почитатели
Хммм Първо да изкажа как като видя канаме и ми се иска да си завра главата в кенефа така че да не опръскам на около ... 2ро нз как да опиша колко мноооого ме кефи Зерууу ма айдъл после Джукиту бе малко нерви ама става , по ми се нрави оная мухла вампирката дето се натиска на Гомняне поне харесва само него не някфи раздвоявания мноо мразя такива лайняни нерешителни момичета ...После Канаме - пример за момче путка ...Зеро пример за мъж ....а за тая Мария тфа е бати ясното а онва е близнака на Зеро и съм почти сигурен че пича даже е влюбен в тая пача ,,, нах вероятно ще има твин битка като гледам ...абе мечтая си деня в който Гомняне ще духа супата на Зеруу.... иначе до сега анимето 6+
Гледам си аз епизода и всичко е ок , докато изведнъж ... К'ви бяха тия извращения бе ?! И то точно с единствения тип , който що-годе има някакво хетеросексуално излъчване ! Не , просто това леко залитане "в лево" направо ме довърши. Попринцип очаквах нещо подобно да се случи , но или с Канаме , или с онова индивидче (баш пенделчето) Айдол ... А и да не забравя , тая принцесата е яка пи*ка! Зеро вместо да и се дърви да вземе да и го одърви ...
Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 1:03 pm
jabber_F
Регистриран на: Нед Май 20, 2007 8:31 pm Мнения: 615 Местоположение: Sofia
Сигурна съм че Мария ще измисли нещо доста гадни4ко за спасяването на Зеро, и понеже Юки е кажи ми да направя веднага ще г направи, а Канаме пак ще я спаси, или пък ще загаз здраавоо..
хаа знаех си че тфа е близнака на зеро бтв онова с гушкането на братята в леголото и обясняването колко се обичат ми развали привкуса тфа и момичетата не го правят
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения