|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Съб Дек 03, 2011 7:06 pm |
|
TheAncient |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 28, 2008 3:21 pm Мнения: 54 Местоположение: Варна
|
TechnoNinja написа: "Варненските мангаджии" явно са изчезнал вид Тц, просто напоследък е доста студеничко за разходки, иначе си стоят срещите и обикновено като се съберем се изсипваме в някое кафе/бар/etc.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Нед Дек 04, 2011 2:01 pm |
bloblop |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2010 10:41 am Мнения: 236 Местоположение: Варна
|
козирката, до часовника абе то катедралата там където е новият събуей
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Сря Дек 07, 2011 9:42 am |
|
bobodobo89 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Народеееееееее !!!! I miss u all Толкова ми се е насъбрало на главата че не мога да мръдна от стара загора а така ми се иска да дойда да ви видя Тука никой не се сеща да каже да се събираме ... щото все чакат на мене или на Iorgo а на нас ни писна само да ги молим и накрая да не идва никой надявам се вашите срещи вървят добре , поздрави от стара загора !
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Пет Сеп 28, 2012 10:49 pm |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
Би трябвало да са си по стария график Тони, Петък 19:30 на козирката, за всеки случай ако искаш питай тук : https://www.facebook.com/Club.ShioKaze , тъй като сам извън бг вече горе долу година немога да ти дам напълно актуално инфо ако искаш ще ти дам номера на Иво да говорите.
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Пет Сеп 28, 2012 10:56 pm |
|
Funkedelica |
|
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
Емооо ти си тууук )) никой от познатите немога да засека,а и току що се сетих че имам номера на алекс ако не се лъжа Може другата седмица да отида.Ти няма ли да си идваш не сме се виждали от 2 години ))
|
|
|
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна Публикувано на: Съб Сеп 29, 2012 12:12 am |
|
Funkedelica |
|
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
дано скоро намерите нещо хубаво ) А като се върнеш ,когато и да е това,call me xDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|