|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 03, 2011 7:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28024_1236709665.jpg) |
TheAncient |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 28, 2008 3:21 pm Мнения: 54 Местоположение: Варна
|
TechnoNinja написа: "Варненските мангаджии" явно са изчезнал вид ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тц, просто напоследък е доста студеничко за разходки, иначе си стоят срещите и обикновено като се съберем се изсипваме в някое кафе/бар/etc.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 04, 2011 2:01 pm |
bloblop |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2010 10:41 am Мнения: 236 Местоположение: Варна
|
козирката, до часовника абе то катедралата там където е новият събуей
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2011 9:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33174_1357296244.gif) |
bobodobo89 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Народеееееееее !!!! ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) I miss u all Толкова ми се е насъбрало на главата че не мога да мръдна от стара загора а така ми се иска да дойда да ви видя ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Тука никой не се сеща да каже да се събираме ... щото все чакат на мене или на Iorgo а на нас ни писна само да ги молим и накрая да не идва никой надявам се вашите срещи вървят добре , поздрави от стара загора !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2012 10:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4662_1373627888.jpg) |
Reindgar |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
Би трябвало да са си по стария график Тони, Петък 19:30 на козирката, за всеки случай ако искаш питай тук : https://www.facebook.com/Club.ShioKaze , тъй като сам извън бг вече горе долу година немога да ти дам напълно актуално инфо ако искаш ще ти дам номера на Иво да говорите.
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 28, 2012 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33890_1349461694.jpg) |
Funkedelica |
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
Емооо ти си тууук ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )) никой от познатите немога да засека,а и току що се сетих че имам номера на алекс ако не се лъжа Може другата седмица да отида.Ти няма ли да си идваш не сме се виждали от 2 години ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ))
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime&Manga Срещи Варна ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 29, 2012 12:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33890_1349461694.jpg) |
Funkedelica |
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
дано скоро намерите нещо хубаво ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) А като се върнеш ,когато и да е това,call me xDDD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|