|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 4:26 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ето как протече миналогодишният конкурс: Темите с правилата и анкетите: Best Ongoing/Complete Shounen, Best Ongoing/Complete Seinen, Best Ongoing/Complete Shoujo, Best Newbie и Best Popular Темата с победителите: AsMAЗа сега не са предвидени големи промени от миналогодишният конкурс. Ако имате и някакво предложение, може да го дадете в тази тема. Трябва да се избере жури, което ще е 6 или 7 човека, като крайният вариант може и да са по-малко. Всеки може да избере 2ма (включително и себе си), които смята, че са следили повечко заглавия през последните година/и и има добра преценка. Като крайният избор кои да влязат в журито ще имам аз. Краен срок на гласуване: максимум до 20 Декември 2010Забележка: хора регистрирани след 1 Октомври 2010 или с по-малко от 10 мнения, нямат право да гласуват, и гласовете им няма да бъдат взети под внимание.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 6:00 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
охооо пак ли дойде това време на годината Цитат: Трябва да се избере жури, което ще е 6 или 7 човека демек 2/3 от раздела предлагам IRONWILL и Супер Беаста
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 7:04 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
По default: Ghostbuster и СаВа ^^ Предлагам: excape - трябва женско присъствие в колектива - иначе джосея и най-вече шоуджо категорията са закъсали djhot - защото е активен из раздела напоследък, пуска темички и очевидно чете ... пък не е на всяка манджа мерудия Logrus, Logrus, Logrus
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 11:13 pm |
krumisimo |
|
|
|
Аз номинирам deathrazor и Roronoa Zoro... (да запълним списъка с най-активните в раздела :Д)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Съб Дек 04, 2010 1:08 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Номинирам deathrazor и realist.Рейзъра го предложихте, аз повтарям с цел затвърдяване А реалиста ми е направил впечатление, че чете много
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 6:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
excape щото госпожицата ме кефи в този раздел. SayanMK щот имам да му връщам за предни години кога съм бил жури, та да му е гадно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 1:17 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Мислих го, въртях го, к'во ли не правих, но стигнах до едно заключение... Номинирам "default" избраните Ghostbuster и СаВа. djhot написа: П.С. Странно популярен съм... А си мислих, че ме имат само за хейтър и задник. За тук пък важи двойно О.о
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|