На мен Гама силно ми ... не точно дотъпя, но просто изпитах нежелание да я чета и да гледам как ще продължава историята. Чета я, но не е същото удоволствие, още не съм решил какво толкова изведнъж ме издразни в нея.
Ao no Exorcist - не съм чел
Beelzebub - страшната, адският хумор, много ме радва, но дотук, не е като да ми грабне въображението и да не мога да спра да мисля за нея (нещо което се случва често при любимите ми манги)
Billy Bat - моят фаворит, манга която чета и не разбирам и не мога да откъсна поглед от страничките й, пак я чета и пак се изнервям ( в добрия смисъл) как ги е заплел нещата и как сякаш с тъпия прилеп нищо не става
. Моят фаворит в тази категория
Blazer Drive - не съм я чел и по нищо не ме грабва, но в името на каузата ще я пробвам
Defense Devil - това златно пиленце няма да го пипам, защото като ги знам тея изроди дето я пишат, сега само ни пускат фишека, за да избухнат няколко тома по-късно
, предпочитам да е пред завършване когато я почна. Нулевият чаптър доказа, пред мен, това и ... абе догодина
Drifters - като изключим че е ужасно кратка за месечна, много искам да видя как ще се заплете историята. За сега така ги е оплел, че повече читателя сам си разказва историята, отколкото мангаката да я показва
Това може и да е плюс де
Gamaran - както казах - супер добро начало и после силно ми опротивя
Nurarihyon no Mago - предвид хората, които я коментират по темата, това също си го кътам за по-добри времена (да се разбира - да се понатрупат повечко чаптъри и свободно време у мен) . Може би догодина...
Shut Hell - първи опит - фейл, отблъсна ме. Но понеже си знам стоката, ще направя втори преди да гласувам тук
Toriko - абсолютния лакомник, гладник и вечно мислещ за ядене индивид в мен отхвърли категорично тази манга.